Lifestyle

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για μπάνιο στη θάλασσα ενώ χιόνιζε

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για μπάνιο στη θάλασσα ενώ χιόνιζε
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο δημοφιλής τραγουδιστής αψήφησε την κακοκαιρία «Μήδεια» και έκανε τις βουτιές του.

Ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης τόλμησε- παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, το χιόνι και τον παγετό- να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα, εν μέσω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Με μια φατσούλα παγωμένη και το σχόλιο «χωρίς λόγια», ο γνωστός καλλιτέχνης δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram με τους σχεδόν 300 ακολούθους, ένα βίντεο από τη χειμερινή «περιπέτειά» του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αψήφησε το κρύο και τα χιόνια λοιπόν, και πήγε στη θάλασσα να κάνει τις βουτιές του. Ο τραγουδιστής πόσταρε το σχετικό βίντεο στο Ιnstagram του όπου φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο του και πίσως να χιονίζει με τον ίδιο να ευχαριστιέται τη στιγμή του.

Εξάλλου, και πριν από τέσσερις μήνες περίπου, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε αναρτήσει πάλι στο εν λόγω δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του από τη θάλασσα. «Ένα από τα ωραιότερα δώρα που μου έκανα εδώ και μερικά χρόνια, η θάλασσα!», είχε γράψει φανερά ενθουσιασμένος.

Ακολουθεί το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram του:

Τον αποθέωσαν οι followers του

Οι δημοσιεύσεις του Γιώργου Μαζωνάκη άλλωστε, είναι αρκετά πετυχημένες και το βίντεο με το χιονισμένο τοπίο και τον ίδια να βουτά στη θάλασσα, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Συγκέντρωσε μάλιστα, πάνω από 700 σχόλια ενώ έχει και πολλές προβολές.

«Μαζωνάκη άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα», «άμα είσαι κομάντο» «τρέλα είσαι», «πολύ θαρραλέο σε βρίσκω», «σκληρό αγόρι», «σε αγαπώ», «μας έστειλες ρε Μαζώ για τσάι τώρα», «είσαι απίστευτος», «αφού μείναμε άφωνοι, πώς να βγουν τα λόγια;» και «είσαι τολμηρός! Για αυτό σε λατρεύω» ήταν ορισμένα από τα σχόλια των followers του ενώ μερικοί είχαν και… απορίες όπως «Γιώργο εσύ δεν κρυώνεις; Να είσαι πάντα καλά» και «δεν κρύωσες; Είσαι φοβερός!».

Μάλιστα, ένας από τους ακολούθους του τον χαρακτήρισε και «Ποσειδώνα», τον έναν από τους κύριους Ολύμπιους Θεούς, τον υπέρτατο θεό των υδάτων, (λιμνών, ποταμών, πηγών) και κατ’ επέκταση της θάλασσας, τον φερόμενο ως γιο του Κρόνου και της Ρέας που είχε υποστεί και αυτός ως νεογνό την τραγική τύχη των αδελφών του, δηλαδή της κατάποσής του από τον πατέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments