Video

Ήλιος επεισόδιο 103: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 17/02 – Ο Δημήτρης πεθαίνει

Ήλιος επεισόδιο 103: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 17/02 – Ο Δημήτρης πεθαίνει
Ήλιος επεισόδιο 103: Ο Άγγελος εκφράζει στην Λήδα τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του.

Ο Φίλιππος απογοητεύεται όταν η Διώνη του προτείνει να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους και να μείνουν μόνο συνεργάτες. Ο Χρήστος υποψιάζεται ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τον Δικηγόρο. Ο Μάνος παγιδεύει με ψέματα τη Νέλλη και την φέρνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του…

Ο Άγγελος εκφράζει στην Λήδα τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του. Ο Μάρκος θα βρεθεί νεκρός σε μία ερημική παραλία και ο Φίλιππος θα θεωρηθεί από την αστυνομία ο πρώτος ύποπτος για την δολοφονία του. Η Αλίκη καταρρακωμένη αποχαιρετά τον Δημήτρη λίγο πριν σβήσει ο Άγγελος τα μηχανήματα που τον κρατούν στην ζωή.

Η υπόθεση του «Ήλιου»

Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Η κεντρική ιστορία βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία έπειτα από χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά.

Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα. Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή των ηρώων.

Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, πόνος, μία ερωτική απογοήτευση και η χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα που δημιουργούνται τώρα και ιούς συνδέουν για πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments