Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Έστησε το δικό του ραδιόφωνο και βγαίνει στον αέρα

Γιώργος Τράγκας: Έστησε το δικό του ραδιόφωνο και βγαίνει στον αέρα
Γιώργος Τράγκας: Πήρε την απόφαση μετά τη δυσάρεστη έκπληξη για «κόψιμο» της εκπομπής του.

Πριν από μια εβδομάδα περίπου, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Τράγκα καθώς κατόπιν σχετικής εντολής από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, διεκόπη στις 09.30 π.μ. η πρωινή εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου, που αναμετέδιδε εδώ και καιρό το Focus FM. Αυτό συνέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση του ίδιου για κάθοδό του στις επόμενες εκλογές.

Επίσης, και το Alert TV το οποίο πάλι με εντολή του κου Βελόπουλου, αρνήθηκε συνεργασία του Γιώργου Τράγκα για μετάδοση τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό σημαίνει πως η ραδιοφωνική εκπομπή του θα αναμεταδίδεται από άλλους σταθμούς της Βορείου Ελλάδος.

Ωστόσο, ο Γιώργος Τράγκας και η ομάδα του περιοδικού «CRASH» που ασχολείται με την ενημέρωση των πολιτών εδώ και παραπάνω από είκοσι χρόνια, άρχισαν μια πιο… ανεξάρτητη ραδιοφωνική πορεία.

«Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα, σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, προκειμένου να αντέξουμε τις πολιτικές και οικονομικές πιέσεις της εποχής. Να φτιάξουμε την δική μας ραδιοφωνική έπαλξη, το δικό μας WEB RADIO, για να ακούτε όσα κρύβουν συστηματικά τα τηλεοπτικά κανάλια της εποχής του κορωνοϊού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Είναι γνωστό και ορατό για γυμνού οφθαλμού ότι εδώ και καιρό υφιστάμεθα πολιτικές διώξεις και οικονομικούς αποκλεισμούς… Εμείς επιμένουμε να λέμε τις ειδήσεις, όπως είναι! Χωρίς μάσκες!», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση.

Η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Έν Αθήναις» λοιπόν, θα μεταδίδεται απευθείας μέσα από ιστοσελίδες, όπως και μέσα από ένα δίκτυο 22 και πλέον συνεργαζόμενων ραδιοφωνικών σε όλη την επικράτεια. Μεταξύ αυτών, το FOCUS fm στη Θεσσαλονίκη, το ράδιο ΓΑΜΑ στην Αχαΐα, το LAMIA FM, το «Ελεύθερο Ραδιόφωνο» Κοζάνης, κ.α.

Στην ανακοίνωση, οι αρμόδιοι εξηγούν πως το πρόγραμμα του «CrashRadio» θα παρέχεται ελευθέρως και δωρεάν σε όλους όσοι «θέλουν να μεταφέρουν τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα ερτζιανά, τα σχόλια και τις απόψεις των εκπομπών του Γιώργου Τράγκα και των συνεργατών του, (Μαρία Καρρά με την εκπομπή «60 λεπτά με τη Μαρία Καρρά», Σπύρος Νάννος με την εκπομπή «Πολιτικές Αλχημείες», κ.α.) με μια απλή παραχώρηση δικαιώματος».

Και να θυμίσουμε πως ένα ένα νέο κόμμα έρχεται να προστεθεί στο πολιτικό σκηνικό και από ό, τι φαίνεται θα έχει στην ηγεσία του τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατασταλάξει στην απόφασή του για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments