Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Άσχημα τα νέα για τον γνωστό δημοσιογράφο

Γιώργος Τράγκας: Άσχημα τα νέα για τον γνωστό δημοσιογράφο
Γιώργος Τράγκας: Εξελίξεις μετά την ανακοίνωσή του για κάθοδό του στις εκλογές.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Τράγκα καθώς κατόπιν σχετικής εντολής από τον Κυριάκο Βελόπουλο διεκόπη στις 09.30 π.μ. η πρωινή εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφους, που αναμετέδιδε εδώ και καιρό το Focus FM. Αυτό συνέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοσιογράφου για κάθοδό του στις επόμενες εκλογές.

Επίσης, και το Alert TV το οποίο πάλι με εντολή του κου Βελόπουλου, αρνήθηκε συνεργασία του Γιώργου Τράγκα για μετάδοση τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό σημαίνει πως η ραδιοφωνική εκπομπή του θα αναμεταδίδεται από άλλους σταθμούς της Βορείου Ελλάδος.

Να σημειωθεί πως ένα νέο κόμμα έρχεται να προστεθεί στο πολιτικό σκηνικό και από ό, τι φαίνεται θα έχει στην ηγεσία του τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος έχει κατασταλάξει στην απόφασή του για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν, ο Γιώργος Τράγκας θα ανακοινώσει τον νέο πολιτικό σχηματισμό, ενώ φιλοδοξεί ότι θα αντλήσει ψήφους από τη «δεξαμενή» ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τις κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης.

Τις τελευταίες εβδομάδες εξάλλου, κυκλοφορούσαν σενάρια για ένα νέο κομματικό σχηματισμό που θα έχει πατριωτικά και αντισυστημικά στοιχεία, τοποθετούμενο στον πολιτικό χάρτη στην περιοχή από τη λεγόμενη λαϊκή Δεξιά έως τις παρυφές της Κεντροαριστεράς και συγκεκριμένα το πρώην «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ».

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «μπροστάρηδες» στο νέο εγχείρημα θεωρούν ότι υπάρχει κενό σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Το νέο κόμμα θα βάζει μπροστά τα εθνικά θέματα, όπως είναι οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, αλλά και την οικονομική κατάσταση που συνοδεύει την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα ζητήματα αυτά απασχολούν αρκετούς πολίτες που είχαν ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά αναζητούν πλέον άλλη πολιτική στέγη. Ποιο κόμμα έχουν ως παράδειγμα οι ιθύνοντες του νέου εγχειρήματος; Αυτό δεν είναι άλλο από το ιταλικό «Κίνημα Πέντε Αστέρων» του Μπέπε Γκρίλο, το οποίο διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ιταλική πολιτική σκηνή.

Με βάση αυτά που έχουν κυκλοφορήσει, ο επικεφαλής θα είναι πρόσωπο με ευρεία αναγνωρισιμότητα και αντισυμβατικό δημόσιο λόγο, αλλά δεν θα έχει ασχοληθεί ξανά με την πολιτική. Πάντως, στη συγκεκριμένη πολιτική πρωτοβουλία θα συμμετέχει και ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments