Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Όταν θυμήθηκε το πρώτο της εξώφυλλο πριν 17 χρόνια

Μαρία Κορινθίου: Όταν θυμήθηκε το πρώτο της εξώφυλλο πριν 17 χρόνια
Μαρία Κορινθίου Instagram: Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στα social media.

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Μαρία Κορινθίου πριν λίγο καιρό, γυρίζοντας 17 χρόνια πίσω, όταν έκανε το πρώτο της εξώφυλλο.

«Η πρώτη μου φωτογράφιση, το πρώτο μου εξώφυλλο, 17 χρόνια πριν… 17 …», έγραψε η πληθωρική κούκλα ηθοποιός στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία σέξι φωτογραφία με στενό μαύρο φόρεμα. Εξάλλου, τι και αν πέρασε το καλοκαίρι; Η Μαρία Κορινθίου δεν ξεχνά τις αποκαλυπτικές πόζες στα social media. Έχοντας τον τίτλο και τη γοητεία της σέξι γυναίκας, της ηθοποιού που έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, η «Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας» εντυπωσιάζει ξανά και τραβά τα βλέμματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει με τα αγαπημένα της εσώρουχα, γνωστής εταιρείας με την οποία έχει συνεργασία, και τρελαίνει τους followers της με το σεξαπίλ της. Άλλωστε συχνά πυκνά δείχνει το juicy κορμί της και προκαλεί… φρενίτιδα. Εξάλλου, για αυτό είναι μια από τις γυναίκες που σίγουρα έχουν χαραχθεί στη μνήμη του ανδρικού κοινού. Πρόκειται για ένα είδωλο αισθnσιασμού και φυσικά απόλυτης θηλυκότητας.

Δείτε την ανάρτησή της:

Και όπως δείχνει η σχετική φωτογραφία η ερωτική της αύρα ήταν διάχυτη από τότε ενώ η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια από τις πολύ ταλαντούχες γυναίκες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, όχι μόνο για τις επαγγελματικές τους ικανότητες, αλλά και για την εντυπωσιακή τους εξωτερική εμφάνιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments