Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Επανήλθε στην προεδρία του Ολυμπιακού

Βαγγέλης Μαρινάκης: Επανήλθε στην προεδρία του Ολυμπιακού
Βαγγέλης Μαρινάκης: Δείτε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας του Πειραιά.

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει από σήμερα ο Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επανέρχεται στην προεδρία του συλλόγου. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Πειραιά πήρε τη θέση του Γιάννη Μώραλη, που πλέον είναι Α’ αντιπρόεδρος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανήλθε στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού αθωώθηκε σε σχέση με τις κατηγορίες που τον βάραιναν και είχαν οδηγήσει να μην βρίσκεται στη θέση του προέδρου των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

  • Πρόεδρος: Βαγγέλης Μαρινάκης
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μώραλης
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Κουντούρης
  • Γ’ Αντιπροεδρος: Δημήτρης Αγραφιώτης
  • Δ’ Αντιπρόεδρος: Κώστας Καραπαπάς
  • Μέλη ΔΣ: Ιωάννης Βρέντζος, Κώνσταντίνος Μπαρμπής, Χρήστος Μηστριώτης, Ανδρέας Νασίκας, Γιώργος Παύλου.

Έγραψε ιστορία ο Πέδρο Μαρτίνς

Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό είναι στα ουράνια μετά την σπουδαία νίκη επί της Αϊντχόβεν με 4-2, αν και γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί καλή απόδοση και στην Ολλανδία για να επιτευχθεί η πρόκριση στους «16» του Europa League. Όλοι μιλούν για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς χθες έγραψε ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού. Έφτασε τα 37 παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά ένα.

Τι δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για τους θεατές, αλλά στους προπονητές δεν αρέσουν αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι τρελό από ένα σημείο και μετά και γίνεται απρόβλεπτο. Θα ήταν εκπληκτικό να ήταν γεμάτο το γήπεδο γιατί πραγματικά ήταν ένα ματς που θα άρεσε στον κόσμο και θα ήταν πολύ όμορφο. Παρόλα αυτά στους προπονητές δεν αρέσουν αυτά τα ματς».

Για τη ρεβάνς: «Πάντα έλεγα ότι η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σίγουρα και στο επόμενο παιχνίδι θα μπουν πολλά γκολ και ελπίζουμε το σκορ να είναι υπέρ μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για το προσωπικό του επίτευγμα που έχει τα περισσότερα ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ περήφανος και έχω μεγάλη χαρά τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για μένα. Αυτός ο γάμος έχει ταιριάξει καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Ελπίζω αυτός ο σύλλογος να συνεχίσει να μεγαλώνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments