Αθλητισμός

Ατρόμητος Λάρισα: 1-1

Ατρόμητος Λάρισα: 1-1
Ατρόμητος Λάρισα: Με σαφώς υψηλότερο βαθμολογικό κίνητρο, η Λάρισα ήταν πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους.

Ο αγώνας Ατρόμητος – Λάρισα έληξε με 1-1, με την ΑΕΛ να μην καταφέρνει ούτε στο Περιστέρι να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Super League.

Αν και προηγήθηκε του Ατρομήτου με γκολ του Ακούνια στο 44ο λεπτό, η θεσσαλική ομάδα είδε τον Αγκάγεφ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 76ο λεπτό και παραμένει «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από τις 4 Νοεμβρίου.

Με σαφώς υψηλότερο βαθμολογικό κίνητρο, η Λάρισα ήταν πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους, «χτυπώντας» με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Ο Στίφλερ στο 6ο λεπτό σούταρε πολύ άστοχα από καλή θέση, ο Μανδάς εξουδέτερωσε τις προσπάθειες των Νικολιά (14ο λεπτό) και Μπεν Χατίρα (33ο λεπτό), ενώ στο 41ο λεπτό ο Ακούνια δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά, ευρισκόμενος σχεδόν στη γραμμή του τέρματος.

Σε όλα αυτά, ο Ατρόμητος είχε να αντιπαρατάξει μόλις μία καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου που πέρασε άουτ στο 31ο λεπτό. Το γκολ για την ΑΕΛ ήρθε τελικά στο 44ο λεπτό. Από λάθος του τερματοφύλακα Μανδά ο Μπεν – Χατίρα έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, αλλά η μπάλα κατέληξε στον επερχόμενο Ακούνια που την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και δοκίμασαν με κάποια σουτ να απειλήσουν την εστία του Νάγκι, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ απείλησε στο 68ο λεπτό με τον Ακούνια, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Μανδάς, μα οπισθοχώρησε και το πλήρωσε στο 76ο λεπτό, όταν ο Αγκάγεφ, μετά από γύρισμα του Γκάλο, ισοφάρισε με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο τελευταίο τέταρτο, ήταν ο Ατρόμητος αυτός που έψαξε το νικητήριο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γκαλβάο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (74ο λεπτό Ούμπιντες), Σάλομον, Μουνίθ (61ο λεπτό Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61ο λεπτό Αγκάγεφ), Κωτσόπουλος (83ο λεπτό Γιακουμάκης), Μανούσος (46ο λεπτό Εντομβόνγι)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο (52ο λεπτό Μιχαήλ), Ζίζιτς, Χουσίνο, Γιακιμόβσκι (71ο λεπτό Καρανίκας), Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ (60ο λεπτό Ηλιάδης), Μπεν-Χατίρα (61ο λεπτό Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια, Νικολιάς

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη στον Πειραιά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το μυαλό στην PSV αντιμετωπίζει τους «κίτρινους» ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους «16» του Europa League εις βάρος των Ολλανδών. Το +14 από τις ομάδες που ακολουθούν και το εξαιρετικό φέτος σύνολο του Άκη Μάντζιου, καθιστούν αμφίρροπη την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα έχοντας πέσει πια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΛ (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NS2)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (NS3)
  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λαμία (NS1)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (NS2)
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NS1)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments