Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου: Με την Μαριπόζα η καραντίνα είναι αλλιώς

Έλενα Κρεμλίδου: Με την Μαριπόζα η καραντίνα είναι αλλιώς
Έλενα Κρεμλίδου: Η εποχή επιτάσσει να μείνουμε σπίτι, να προσέξουμε από τον κορωνοϊό και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις εξόδους μας. Πόσο ωραία όμως θα ήταν να μένουμε σπίτι μαζί με την Έλενα Κρεμλίδου.

Ο εγκλεισμός στο σπίτι είναι όπως και να το κάνουμε, δύσκολη υπόθεση. Το να είσαι συνεχώς κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους κάνει την ώρα να περνά βασανιστικά αργά, καθώς οι δραστηριότητες σου περιορίζονται κατά πολύ. Πόσο διαφορετικά όμως θα ήταν αν η καραντίνα συνδυαστεί με μια όμορφη γυναικεία παρουσία στον χώρο. Και πόσο ιδανικά θα ήταν αν αυτή η γυναίκα ήταν η εκρηκτική Έλενα Κρεμλίδου.

Η γνωστή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης – στα οποία κάνει θραύση – mariposa είναι η γυναίκα των ονείρων ειδικά αυτής της δεδομένης χρονικής συγκυρίας. Είναι κούκλα, έχει σωματάρα, έχει χιούμορ, της αρέσει ο αθλητισμός και τα παιχνίδια σε ηλεκτρονικές κονσόλες και βγήκε από το survivor. Υπάρχει καλύτερο;

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει υπάρξει – υπάρχει και θα υπάρχει – φαντασίωση χιλιάδων ανδρών. Η… ζημιά οφείλεται καθαρά στο ατελείωτο κορμί, τα εξωπραγματικά της οπίσθια και στο Instagram, το μέσο που η ίδια φροντίζει να προκαλεί αναστάτωση. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Η αλήθεια είναι πως εν μέσω καραντίνας περιμέναμε η mariposa να σκεφτεί περισσότερο το κοινό, ωστόσο ξέρουμε πως το έχει κάνει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. Φωτογραφίες με εσώρουχα, με μικροσκοπικά μαγιό αλλά και με ρούχα που εκτοξεύουν τη φαντασία.

Το Instagram της Έλενας Κρεμλίδου είναι πραγματικά μια όαση στο… μαρτύριο της καραντίνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments