Lifestyle

Έλενα Πολυχρονοπουλου: Όταν χάθηκε το μπικίνι στα προσόντα της

Έλενα Πολυχρονοπουλου: Όταν χάθηκε το μπικίνι στα προσόντα της
Την Έλενα Πολυχρονοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι Power of Love.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι παιχνίδι Power of Love ενώ στη συνέχεια την βλέπαμε στα «Διλήμματα» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και μας κέντρισε το ενδιαφέρον για τα ιδιαίτερα προσόντα της. Ο λόγος για την Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία διαθέτει εντυπωσιακό κορμί. Ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την πρώην παίκτρια το φθινόπωρο που μας πέρασε στη Βάρκιζα όπου απολάμβανε το μπάνιο της.

Το μπικίνι που φορούσε χάθηκε στα προσόντα της Έλενας Πολυχρονοπούλου η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία και μαγνήτισε τα βλέμματα των λιγοστών λουόμενων που καρφώνονταν πάνω στο ζουμερό κορμί της. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, σε Δραματική σχολή και σε λίγο καιρό τελειώνει και τη Δημοσιογραφία.

Όπως δηλώνει η ίδια είναι δυναμική, φιλόδοξη αλλά και πολύ ζηλιάρα. Θέλει τον άνδρα δυναμικό και υποστηρικτικό. Πιστεύει στην δυναμική προσωπικότητα του άντρα, θέλει να θαυμάζει τον σύντροφο της, να έχει φιλοδοξίες άλλα να είναι και υποστηρικτικός. Προτερήματα: Δυναμική, αποφασιστική, φιλότιμη, φιλόδοξη και ειλικρινής. Μειονεκτήματα: Πολύ ζηλιάρα και ανταγωνιστική.

Στο παρελθόν η Έλενα έπαιζε ποδόσφαιρο, ήταν Γ εθνική γυναικών. Στο βίντεο με την παρουσίαση της κατά την είσοδο της στο σπίτι του Power of love είπε: “Είμαι η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Είμαι ηθοποιός και τελειώνω τις σπουδές μου στη Δημοσιογραφία. Θέλω έναν άντρα υποστηρικτικό και δυναμικό. Δε θέλω να είναι μαμάκιας και δε θέλω να κοιτάζεται περισσότερες ώρες από εμένα στον καθρέφτη. Αίτια χωρισμού για μένα; Είναι να μην με έχει προτεραιότητα του”.

Όταν είχε επισκεφθεί το σπίτι των αγοριών είπε για τον εαυτό της: “Είμαι πολύ δυναμική ως άνθρωπος, μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες, μου αρέσει να στηρίζομαι στα δικά μου πόδια και να μην περιμένω από τον άλλον, μου αρέσει όμως και ο άντρας να είναι άντρας και να παίρνει και αυτός πρωτοβουλίες.. γενικώς να υπάρχει μία ένταση.. δεν μπορώ την ρουτίνα. Θέλω μία τρέλα, καλή τρέλα. Δεν μπορώ την τρομερή ωραιοπάθεια”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments