Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης η πρώτη τριάδα – Δείτε τον πίνακα

Βαθμολογία Super League: Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης η πρώτη τριάδα – Δείτε τον πίνακα
Βαθμολογία Super League: Και στους δύο αγώνες, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο.

Ατρόμητος – Λάρισα και ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης ήταν τα ματς του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ατρόμητος – Λάρισα: 1-1

Ούτε στο Περιστέρι κατάφερε η ΑΕΛ να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Super League. Αν και προηγήθηκε του Ατρομήτου με γκολ του Ακούνια στο 44ο λεπτό, η θεσσαλική ομάδα είδε τον Αγκάγεφ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 76ο λεπτό και παραμένει «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από τις 4 Νοεμβρίου. Με σαφώς υψηλότερο βαθμολογικό κίνητρο, η Λάρισα ήταν πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους, «χτυπώντας» με αξιώσεις στην αντεπίθεση.

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: 2-2

Συναρπαστικό ματς στο ΟΑΚΑ, όπου ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 με τους Φερνάντεθ (16ο λεπτό), Σουάρεθ (18ο λεπτό), αλλά με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ (40ο λεπτό,68ο λεπτό) η ΑΕΚ περιέσωσε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Άρη στον Πειραιά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το μυαλό στην PSV αντιμετώπισε τους «κίτρινους» ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους «16» του Europa League εις βάρος των Ολλανδών. Το +14 από τις ομάδες που ακολουθούν και το εξαιρετικό φέτος σύνολο του Άκη Μάντζιου, κατέστησαν αμφίρροπη την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών φιλοξένησε τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης, ένα ζευγάρι που θα τεθεί αντιμέτωπο ακόμη δύο φορές στη διάρκεια των Play Off. Εντός έδρας υποχρέωση και για τον ΠΑΟΚ που περίμενε στην Τούμπ την ανεβασμένη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν κλεισμένο και νέο ραντεβού για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα έχοντας πέσει πια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΛ (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NS2) (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (NS3)
  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λαμία (NS1)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (NS2)
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NS1)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments