Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [21/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [21/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [21/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [21/02/21].

Κριός

Πριν λίγο καιρό συνειδητοποιήσατε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στην σχέση σας, καθώς το πάθος έσβησε ανάμεσά σας και δεν φαίνεται να έχετε πια πολλά κοινά. Αυτό που μπορεί να σας εμποδίζει να προχωρήσετε, υπό είναι η τεράστια ποσότητα ενέργειας που απαιτείται. Ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Ταύρος

Κάποιο άτομο από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας σήμερα. Είτε τον/ τη συναντήσετε τυχαία ή σε μια συγκέντρωση. Θα εκπλαγείτε από το πόσο έχει αλλάξει. Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη σχέση σας που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ ωφέλιμη και για τους δύο σας.

Δίδυμοι

Όσο σκληρά και αν προσπαθείτε να ξεχάσετε το παρελθόν είναι πολύ δύσκολο να διαγράψετε εντελώς από τη ζωή σας την ανάμνηση των προηγούμενων συντρόφων σας ή τα γράμματα και δώρα που σας έστειλαν. Ωστόσο, μια πρόκληση σήμερα σας βοηθά να καταλάβετε ότι δεν πρόκειται να έρθει τίποτα καινούργιο στην ζωή σας αν δεν σταματήσει να σας στοιχειώνει το παρελθόν.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την αποφασιστικότητα να προχωρήσετε με τόλμη κάπου που δεν έχετε πάει ποτέ, σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να διακόψετε τους δεσμούς σας με μια συγκεκριμένη σχέση του παρελθόντος. Ο στόχος σας σήμερα είναι να το πετύχετε, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με μια ελεύθερη συνείδηση.

Λέων

Μην αφήσετε τον/την σύντροφο σας να σας εμποδίσει να κάνετε αυτό που θέλετε με την επίφαση του ενδιαφέροντος. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να του/της πείτε ότι ενώ εκτιμάτε την υποστήριξή του/της, η συμπεριφορά του/της σας «πνίγει» και σας εμποδίζει να εκφραστείτε ελεύθερα.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει πολλές ευκαιρίες να λάμψετε, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Δώστε τα όλα και φροντίστε την εμφάνισή σας, ξέροντας με σιγουριά ότι το ραντεβού σας θα σας λατρέψει. Βάζοντας την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σας στην εξίσωση, είναι βέβαιο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ζυγός

Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί σήμερα, αντί να διατηρείτε έναν αέρα μυστηρίου. Κάποιο σημαντικό άτομο για εσάς έχει υπέροχα νέα για να μοιραστεί και χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας. Προσπαθήστε να δείξετε ενθουσιασμό και να μην είστε επικριτικοί.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι τόσο αυτό που θα μάθετε αλλά το πού θα το μάθετε, καθώς κάποιος «συμμαθητής» σας μπορεί να έχει τις ίδιες απόψεις και ιδέες με εσάς.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ανεβάζει την διάθεση. Ντυθείτε με πιο φωτεινά ρούχα και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μοιραστείτε την θετική σας διάθεση. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προσελκύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είστε έτοιμοι να τον/την ακολουθήσετε σε μια περιπέτεια;

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε μια υπέροχη και πολύ κοινωνική μέρα μπροστά σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αποφασιστικοί στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα αυτό που σας προτείνει ο/η σύντροφός σας. Έχετε κι εσείς ιδέες. Θα επωφεληθείτε από τη συνάντηση με τους φίλους σας και τη συμμετοχή σε δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε παιδί.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό βελτιώνει την ερωτική σας ζωή. Η ευνοϊκή ατμόσφαιρα σας ενθαρρύνει να πάρετε πρωτοβουλίες στην σχέση σας και να σταματήσετε να άγεστε και να φέρεστε από τις επιθυμίες των άλλων. Ξέρετε τι θέλετε ακόμα κι αν δεν το έχετε πει δυνατά και σήμερα έχετε την χρυσή ευκαιρία να το εκφράσετε, αν φυσικά θέλετε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας.

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μερικές νέες συναντήσεις στον δρόμο σας. Το άτομο με το οποίο συνεχώς συναντιέστε δήθεν τυχαία είναι εδώ και καιρό στη λίστα σας. Αλλά σήμερα η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο, οπότε σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε αυτήν τη χρυσή ευκαιρία να τον/την κατακτήσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments