Ελλάδα

Ιωάννα Μάνδρου για την υπόθεση Λιγνάδη: «Τα παιδιά δεν είχαν γονείς;»

Ιωάννα Μάνδρου για την υπόθεση Λιγνάδη: «Τα παιδιά δεν είχαν γονείς;»
Ιωάννα Μάνδρου: Η δήλωση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα Social Media.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει εξελιχθεί σε πρόσωπο των ημερών. Μετά από αρκετές μέρες φημών, καταγγελιών και δημοσιευμάτων, ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται στα χέρια των αρχών και αρνείται όλες τις κατηγορίες. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ενδείξεις για κύκλωμα παιδεραστίας που εκμεταλλευόταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Μέσα στη γενικότερη οργή που υπάρχει στα Social Media, ήρθε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά το σχόλιο μιας γνωστής δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Μάνδρου που ασχολείται με το δικαστικό ρεπορτάζ στον όμιλο του ΣΚΑΙ, προχώρησε σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων.  Αναφερόμενη στα παιδιά που κακοποιήθηκαν από τον Λιγνάδη, έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης την ευθύνη των γονιών για τη συγκεκριμένη υπόθεση. «Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Μάνδρου.

Επέμεινε στην αρχική της δήλωση η Μάνδρου

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αρχική της τοποθέτηση, η δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να ανασκευάσει, αλλά δεν το έκανε και κατάφερε να κάνει τα πράγματα χειρότερα. μετά την επισήμανση άλλων δημοσιογράφων στο τηλεοπτικό πάνελ ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε:

«Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments