Lifestyle

Survivor spoiler 22/2: Άνω κάτω Μπλε και Κόκκινοι – Ποιοι θα κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Survivor spoiler 22/2: Άνω κάτω Μπλε και Κόκκινοι – Ποιοι θα κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας
Survivor spoiler 22/2: Οι δύο ομάδες έχουν έντονους καυγάδες και διαπληκτισμούς.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε οι φανς του Survivor το αποψινό επεισόδιο. Μετά το χθεσινό που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις άπαντες αναρωτιούνται τι συμβαίνει στις δύο παραλίες. Ποιοι θα κερδίσουν λοιπόν σήμερα στον αγώνα ασυλίας;

Για τις δύο ομάδες η νίκη να είναι μονόδρομος.

Από την μια οι Μπλε δείχνουν να συσπειρώνονται με την είσοδο των νέων παικτών από την άλλη οι Κόκκινοι θέλουν να απαλλαγούν από την Ανθή Σαλαγκούδη αλλά γνωρίζουν πως και υποψήφια να βγει οι πιθανότητες να αποχωρήσει είναι ελάχιστες. Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι απόψε το μενού έχει το κλασικό αγώνισμα που γίνεται στην πίστα με την μεγάλη πισίνα στην αρχή. Εκεί ως τώρα είναι μοιρασμένες, πάνω – κάτω, οι νίκες.

Συνεπώς είναι άγνωστο ποιος έχει το προβάδισμα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και τους νέους παίκτες, οπότε δεν είναι βέβαιο πως θα διαμορφωθεί η δυναμική. Φυσικά η πίστα σε σχέση με τις προηγούμενες φορές αλλάζει προς το τέλος αλλά και στον στόχο. Πάντως, με βάση το αντικείμενο που πετούν οι παίκτες καταλαβαίνουμε πως θα έχουν δύσκολο έργο.

Επίσης, στο τρέιλερ βλέπουμε και τον καυγά της Ελευθερίας Ελευθερίου με την Άννα – Μαρία Βέλλη. Στο συμβούλιο του νησιού μάλιστα η Κύπρια τραγουδίστρια θα πάθει κρίση πανικού και θα αποχωρήσει. Τι γίνεται όμως με την πρώτη ασυλία; Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για νίκη της μπλε ομάδας. Θα επιβεβαιωθεί;

Τι έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (21/2):

Χθες, νέοι παίκτες μπήκαν για να ενισχύσουν τις δύο ομάδες. Παύλος Γαλακτερός, Νικολέτα Μαυρίδη, Σάκης Κατσούλης, Χριστίνα Κεφαλά και Γιώργος Ταβλαδάκης είναι οι πέντε νέοι παίκτες. Μάλιστα, υπήρξε μια μικρή ένταση για τους Μπλε καθώς στην παραλία εμφανίστηκε ο πρώην της Μαριαλένας. Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι και η γυμνάστρια σοκαρίστηκε.

«Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες, από εκεί που δεν το περίμενα. Τι να πω; Μπήκε ο πρώην μου και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα» είπε η Μαριαλένα.

«Πάγωσαν όταν μας είδαν μπροστά τους», ακούγεται να λέει ο Σάκης Κατσούλης. Από την άλλη, ακολούθησε και ένας διάλογος ανάμεσα στην Μαριαλένα και την Άννα – Μαρία Βέλλη, με την youtuber να ρωτά αν αυτή είναι η νυν του (η Χριστίνα Κεφαλά δηλαδή) και την πρώτη να απαντά “ναι, τα έχουν τώρα, δηλαδή. Τώρα είναι μαζί ναι”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments