Video

Survivor spoiler 21/2: Άγριος καυγάς και ξύλο στην ομάδα των μπλε

Survivor spoiler 21/2: Άγριος καυγάς και ξύλο στην ομάδα των μπλε
Survivor spoiler 21/2: Νέο επεισόδιο σήμερα μετά από τρεις ημέρες και έχουμε έναν αγώνα επάθλου αλλά και πολλές εντάσεις.

Νέες εντάσεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στο Survivor, μετά από την «εισβολή» νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης και ειδικά στην μπλε ομάδα. Συγκεκριμένα επιβεβαιώνονται οι τρεις από τους πέντε παίκτες που έγινε γνωστό ότι θα μπουν στο Survivor σήμερα (21/02), καθώς στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, τους βλέπουμε κατά την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως επεισοδιακή με δύο αποχωρήσεις. Αρχικά ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που έφυγε μόνη της, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων με την υγεία της, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό. Δύο παίκτες που σημάδεψαν με την παρουσία τους το φετινό Survivor αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο οι εξελίξεις είναι τέτοιες που γρήγορα θα ξεχαστούν.

Αναστάτωση θα φέρουν οι νέοι παίκτες στους μπλε

Στο επεισόδιο της Κυριακής (21/02) θα δούμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor Το επεισόδιο αυτό θα αποτελεί περισσότερο ριάλιτι. Η αντίδραση της Μαριαλένας στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη είναι αυτό που περιμένουμε όλοι και σίγουρα θα ξεχωρίσει! Μάλιστα, στο video φαίνεται και η αντίδρασή της όταν βλέπει, τόσο αυτόν, όσο και τη νυν σύντροφό του. «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες. Από εκεί που δεν το περίμενα, τι να πω… Μπήκε ο πρώην μου», ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια έχει διάλογο με έναν συμπαίκτη της, του οποίου του εξηγεί οτι εκτός από τον πρώην του είναι μαζί και η νυν του: «Αυτή είναι η νυν του, τώρα τα έχουν μαζί». Μάλιστα, μετά το αρχικό της ξάφνιασμα φαίνεται να λέει στην κάμερα: «Πραγματικά ήταν το τελευταία πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω για να δω πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Ποια ομάδα κερδίζει

Βέβαια, έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που γυρίστηκε το αγώνισμα οπότε ακόμα δεν έχουν βγει spoiler επίσημα. Αλλά και ακόμα και να συμβεί αυτό σίγουρα θα είμαστε λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου… Σίγουρα στη μπλε ομάδα θα μπουν οι Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά, όμως δεν γνωρίζουμε που θα πάνε οι άλλοι τρεις παίκτες! Προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν spoiler σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, η μπλε ομάδα έχει δύο ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της. Ο ένας είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο άλλος είναι ο Σάκης Κατσούλης. Βέβαια όλη ξέρουμε πως το survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής οπότε δεν αποκλείεται να το πάρουν οι κόκκινοι!

Τι συμβαίνει με την Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor είχε μόνο τον Περικλή! Μπορεί λίγο πριν την αποχώρησή του από το παιχνίδι να καυγάδισαν άσχημα αλλά όπως και να είχε ήταν ο μόνος που στεκόταν δίπλα της, ο μόνος που τα βρίσκανε!

Δυστυχώς, η Ανθή Σαλαγκούδη, από την ημέρα που μπήκε στο Survivor δεν κατάφερε να ενταχθεί στην ομάδα της! Ήταν αντίθετη με πολλά πράγματα που υποστήριζαν οι υπόλοιποι γι’ αυτό και επέλεξε ως μοναδική παρέα της τον Περικλή! Τώρα, όμως, που ο Περικλής τα μάζεψε κι έφυγε έχει μείνει… μόνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments