Lifestyle

Τζούλια Νόβα: Έκανε το απόλυτο throwback

Τζούλια Νόβα: Έκανε το απόλυτο throwback
Τζούλια Νόβα: Αγαπά το καλοκαίρι και δεν το κρύβει.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η Τζούλια Νόβα έκανε το απόλυτο throwback ανεβάζοντας φωτογραφίες της από διακοπές σε κάποιο ελληνικό μέρος, όπως καταλαβαίνουμε από το background.

Είναι ένα κορίτσι όμορφο και πολύ χαμογελαστό το οποίο ο φωτογραφικός φακός αγαπά πολύ ενώ και η ίδια ξέρει πώς να ποζάρει και πώς να στήσει το σώμα της. Φορώντας τα καλοκαιρινά της και δίχως να αποχωριστεί τα γυαλιά ηλίου της, ποζάρει πάνω σε κάποιο σκάφος, χαμογελώντας και ελπίζοντας να έρθει το καλοκαίρι σύντομα, όπως γράφει η ίδια.

Γεννημένη στην Ουκρανία το 1985, εργάζεται ως μοντέλο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την τηλεόραση τον Οκτώβρη του 2014 όταν τη συμπεριέλαβαν στα κορίτσια που παρουσιάζουν τη μόδα στην εκπομπή «Mega με Μία». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εκρηκτική παρουσία που μαγνητίζει τα βλέμματα λόγω της ομορφιάς της.

Πρόσφατα πάντως, είχε απασχολήσει με τον χωρισμό της από τον μέχρι πρότινος σύντροφό της. Και η ίδια η Τζούλια Νόβα μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη, μετά τη λήξη του δεσμού της, είχε τονίσει ότι «στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ μα θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση». Η ίδια μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, ξεκίνησε να ψάχνει σπίτι για να μείνει μόνη της στα βόρεια προάστια.

«Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια. Μου αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστήθηκα. Πέρασα και από τη Σαντορίνη με φίλους και ήταν υπέροχα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

«Στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά», είχε εξομολογηθεί παλαιότερα η Τζούλια Νόβα στο «thema people» και είχε συμπληρώσει πως «την εποχή που ήρθα μου φαίνονταν όλα βουνό. Δεν ήξερα τη γλώσσα, απείχα από την ελληνική νοοτροπία και για πολύ καιρό παρέμενα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Η εμφάνισή μου, όμως, έκανε κάποιους να με αντιμετωπίσουν με μία εν γένει συμπάθεια».

«Σπούδασα Τραπεζιτικά, αλλά δεν θέλησα ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα. Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν. Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ των Dsquared, Gucci και Αrmani. Η μόδα για κάποιους είναι επάγγελμα και για κάποιους άλλους τρόπος ζωής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments