Αθλητισμός

Τάιγκερ Γουντς: Σοβαρό τροχαίο για τον θρύλο του γκολφ – Υποβάλλεται σε επέμβαση

Τάιγκερ Γουντς: Σοβαρό τροχαίο για τον θρύλο του γκολφ – Υποβάλλεται σε επέμβαση
Τάιγκερ Γουντς: Άσχημα είναι τα νέα για τον Αμερικανό γκόλφερ.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο θρυλικός παίκτης του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς μετά από τροχαίο. Ο Γουντς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, όπως φαίνεται και στις παρακάτω αναρτήσεις που έχουν ανέβει στο Twitter. Στο τροχαίο δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος Γουντς βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου υποβάλλεται σε επέμβαση.

Οι πρώτες πληροφορίες, όπως μπορείτε να δείτε και στις ανταποκρίσεις των αμερικάνικων μέσων ενημέρωσης, κάνουν λόγο για «μεγάλη ζημιά» στα πόδια του.

Δείτε Live:

Ο Τάιγκερ Γουντς ή όπως είναι το κανονικό του όνομα Έλντρικ Τοντ Γουντς, γεννήθηκε το 1975 στη Σάιπρες της Καλιφόρνια. Είναι Αμερικανός επαγγελματίας παίκτης του γκολφ και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

Στην πλούσια καριέρα του, δημιούργησε πολυάριθμα ρεκόρ, καθώς είναι ο αθλητής γκολφ με την μεγαλύτερη χρονική παραμονή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης καθώς και με τις αριθμητικά περισσότερες εβδομάδες ως σύνολο.

Ανάμεσα στις πολλές άλλες διακρίσεις και βραβεία που κέρδισε, συγκαταλέγονται 18 παγκόσμια πρωταθλήματα γκολφ, 14 επαγγελματικά πρωταθλήματα γκολφ και 79 PGA Tour αγώνες στις ΗΠΑ, η διάκριση του νεότερου σε ηλικία παίκτη ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το Γκραντ Σλαμ (όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα εντός του ίδιου έτους), κάτι που έκανε 3 φορές, και η διάκριση του νεότερου και ταχύτερου παίκτη ο οποίος κέρδισε 50 τουρνουά. Τον Απρίλιο του 2019 κατέκτησε για 5η φορά το Μάστερς.

Θυμηθείτε ρεπορτάζ από εκείνη την επιτυχία του

«Είχα σοβαρές αμφιβολίες έπειτα από ό,τι έγινε πριν λίγα χρόνια. Μπορούσα ίσα ίσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να καθήσω ή να ξαπλώσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ευτυχώς έκανα την εγχείριση στην πλάτη κι αυτό που έδωσε μια ευκαιρία να έχω μια κανονική ζωή. Όμως ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι μπορούσα να παίξω γκολφ ξανά κι ένιωσα ότι με κάποιο τρόπο είχα ακόμη τη δύναμη να επανέλθω», είχε δηλώσει τότε ο Γουντς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments