Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Αποκάλυψη – Είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια

Δημήτρης Λιγνάδης: Αποκάλυψη – Είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια
Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις γύρω από το παρελθόν του σκηνοθέτη και ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Πριν από 38 ολόκληρα χρόνια ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου καταγγέλθηκε από τους γονείς ενός αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση. Στη συνέχεια η μήνυση αποσύρθηκε.

Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα σχετικά με αυτή την υπόθεση; Ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών. Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Αρχικά χαϊδεύοντάς το, έπειτα επιμένοντας με τηλέφωνα στα οποία του έλεγε «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Το παιδί έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Οι γονείς του, ευτυχώς, τον μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο νεαρός αποκάλυψε στον ένα χρόνο τι είχε γίνει και γιατί οδηγήθηκε στην απόπειρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση. Ωστόσο, το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιό τους.

Νέα μαρτυρία από μητέρα για την τακτική Λιγνάδη – Είχε προσεγγίσει παιδιά σε πλατεία

Μητέρα ενός από τους μάρτυρες της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για το πώς ο γνωστός ηθοποιός προσέγγισε τον γιο της. Αναλυτικότερα, η γυναίκα, η οποία επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, δήλωσε: «Μια μέρα πήγε στην πλατεία που καθόντουσαν ο γιος μου και ένας φίλος του, τους πλησίασε και τους έδωσε από 20 ευρώ για να αγοράσουν ό,τι θέλουν.

Στη συνέχεια τους κάλεσε στην παράσταση που έπαιζε τότε και τους πρότεινε μετά την παράσταση να πάνε σπίτι του για φαγητό. Αφού φάγανε και ήπιανε, τους προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρα, εκείνοι αρνήθηκαν και έφυγαν από το σπίτι».

Έπειτα συμπλήρωσε: «Τότε ο γιος μου ήταν 17 με 18 χρονών. Ο φίλος του ήταν πιο μικρός. Μετά το περιστατικό μου είπε αμέσως τι έγινε», όπως είπε μιλώντας στο Star.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments