Ελλάδα

Χατζηνικολάου Κούγιας: Επεισόδιο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Χατζηνικολάου Κούγιας: Επεισόδιο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Χατζηνικολάου Κούγιας: Πολύ ενοχλημένος εμφανίστηκε στο δελτίο του ANT1 ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας για το ρεπορτάζ που προηγήθηκε.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας για να μιλήσει σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Ωστόσο, προτού ξεκινήσει η αναφορά του στην υπόθεση, δήλωσε «ιδιαίτερα ενοχλημένος» από ένα ρεπορτάζ που είχε μεταδοθεί από τον σταθμό πριν λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας απευθυνόμενος προς τον κ. Χατζηνικολάου τόνισε ότι ενοχλήθηκε επειδή αναπαράχθηκαν στο ρεπορτάζ αναρτήσεις στο Twitter που τον αποκαλούσαν «ντροπή της νομικής επιστήμης».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος. Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηνικολάου ισχυρίστηκε ότι αποτελεί απλά παρουσιαστή του δελτίου, ωστόσο, τόνισε ότι το ρεπορτάζ είχε δύο ελαφρυντικά: αρχικά, ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, και επιπλέον ότι το σχετικό ρεπορτάζ περιλάμβανε την απάντηση τόσο του δικηγόρου όσο και του γιου του. Παρά ταύτα, οι συνεχόμενες διακοπές του κ. Κούγια προκάλεσαν μια πιο έντονη αντίδραση του κ. Χατζηνικολάου: «Αφήστε με να ολοκληρώσω! Εγώ σας άκουσα».

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη

Ο κ. Κούγιας μίλησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου ανέλαβε την υπεράσπιση και επίσημα και τόνισε πως εάν του το επιτρέψει ο εντολέας του, επιθυμεί να μηνύσει την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Αφορμή, όπως είπε, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, προ ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο άνθρωπο», με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για κατάφωρη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας. «Ο πελάτης μου είναι αθώος», είπε επίσης ο Αλέξης Κούγιας, λέγοντας για τους καταγγέλλοντες πως ο ένας ζει μόνιμα στην Σουηδία και ο άλλος είναι μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments