Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Σάλος με νέα ανάρτησή του – Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία

Παύλος Πολάκης: Σάλος με νέα ανάρτησή του – Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία
Παύλος Πολάκης: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο Facebook καταφέρεται εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, ενώ την εμπλέκει με την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με νέα ανάρτησή του στο Facebook προκάλεσε νέες αντιδράσεις, ενώ ανακοίνωση κυκλοφόρησε και η Νέα Δημοκρατία. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, την Ειδική Γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, ενώ την εμπλέκει με την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Παύλος Πολάκης γράφει (σ.σ. με τη σύνταξη και τα σημεία στίξης που επέλεξε): «Αγαπηδακη το τρολακι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα! Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτακη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!!

Ο Δοξιάδης φιλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το «τεκμήριο αθωότητας» του ΛΙΓΔΙΑΡΗ….

Αυτός, ο Δοξιαδης, προτείνει και στο Μητσοτακη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!!

….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης ….

Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιαδηδες,Αγαπηδακια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Η ανακοίνωση-απάντηση της ΝΔ

Ως «εμετική» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία με σχόλιό της, ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook. «Για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του. Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει η ΝΔ.

Ποια είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακό στην «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα.

Είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει συμμετάσχει ως ερευνητική συνεργάτιδα σε πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα στα αντικείμενα της πολιτικής δημόσιας υγείας, της προαγωγής ψυχικής υγείας και πρόληψης ψυχικών διαταραχών, καθώς και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει παρουσιάσει αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών σε περισσότερα από 50 εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Από τις 24/11/2019 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε την Ειρήνη Αγαπηδάκη, Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments