Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ στο «μέτριος ηθοποιός» του Δημήτρη Λιγνάδη

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ στο «μέτριος ηθοποιός» του Δημήτρη Λιγνάδη
Σπύρος Μπιμπίλας: Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δεν άφησε να πέσει κάτω η αναφορά του Δημήτρη Λιγνάδη στο όνομά του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, του οποίου η απολογία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα στο 27σέλιδo απολογητικό υπόμνημά του. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τον φθονεί και ότι είναι ένας «μέτριος ηθοποιός».

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστηρίζει ότι: «Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεση εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Τα πρόσωπα αυτά με φθονούν από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου, η δε εχθρότητα και ο φθόνος τους υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστώ ηθοποιός ή σκηνοθετώ κορυφές παραστάσεις στο εθνικό θέατρο, στο θέατρο Επιδαύρου και αλλού, γιατί ουδέποτε επέλεξα τους περισσότερους εξ’ αυτών, για να συμμετάσχουν στις παραστάσεις, τις οποίες σκηνοθετούσα, και κορυφώθηκε την ημέρα που εξαιτίας της εξαίρετης διαδρομής μου ως ες ηθοποιού αρχικά και ως σκηνοθέτη μετά, με διακομματική επιλογή, επελέγη ως καλλιτεχνικός διευθυντής του κορυφαίου και θεσμικού θεάτρου της χώρας».

Ποια ήταν η απάντηση Μπιμπίλα

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O κ. Μπιμπίλας έγραψε: «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει… Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσέν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλεας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαματης, Πέτρος Ζουλιας, Ελένη Μαβιλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσοπουλος, Τώνια Μαρκετακη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Πλατάκης, Μάριος Ρετσιλας και τόσοι άλλοι… Η άνοιξη θα ξανάρθει….».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments