Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε

ΠΑΟΚ: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε
ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να «φρεσκάρει» την επίθεση με την έναρξη του δευτέρου μέρους μα ο Αστέρας ήταν εκείνος που έφτασε ξανά στο γκολ.

Με 2-1 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης έληξε το ματς με τον ΠΑΟΚ με μία σπουδαία νίκη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Οι Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ σημείωσαν τα δύο γκολ που χάρισαν το «τρίποντο» για την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη θέση και στους 41 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και πλεονέκτημα έναντι των «πρασίνων» στην ισοβαθμία.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό, από κάθετη πάσα του Ελ Καντουρί, ο Κρμέντσικ βρέθηκε σε πλάγιο τετ-α-τετ με τον Τσιφτσή, πέρασε την μπάλα από πάνω του, αλλά ο Καστάνο έκοψε την πορεία της προς την εστία του Αστέρα. Στο 21ο λεπτό από γέμισμα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο Κρμέντσικ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, «κρέμασε» τον Τσιφτσή και σκόραρε μα το γκολ δεν μέτρησε, καθώς με υπόδειξη του VAR, φάνηκε ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν λίγο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ομάδας της Τρίπολης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να «φρεσκάρει» την επίθεση του ΠΑΟΚ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, περνώντας στο γήπεδο τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (που προέρχονταν από μικροτραυματισμούς) μα ο Αστέρας ήταν εκείνος που έφτασε ξανά στο γκολ. Στο 90ο λεπτό από γύρισμα του Ζίβκοβιτς, ο Κρμέντσικ έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν σημάδεψε σωστά και κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Τσιφτσή, στην τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στον αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνο, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ρεγκίς (67ο λεπτό Λέο Τιλίκα), Φερνάντεθ (67ο λεπτό Ιγκλέσιας), Σίτο (83ο λεπτό Καπίγια, 90′ +3′ λ.τρ. Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63ο λεπτό Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγκάρας, Ελ Καντουρί (63ο λεπτό Καγκάβα), Μουργκ (46ο λεπτό Αντρ. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα (83ο λεπτό Σφιντέρσκι), Λάμπρου (46ο λεπτό Τζόλης), Κρμέντσι.

Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA τονίζοντας πως στόχος των «ασπρόμαυρων» δεν είναι μόνο το παρών αλλά και το μέλλον. «Η αλήθεια είναι πως παρά τις ευκαιρίες μας για γκολ, μας έλειψε η κίνηση στον χώρο. Αν και είχαμε την κατοχή δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε όπως θέλουμε την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Είναι πολύ καλή ομάδα. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη δουλειά και θα δουλέψουμε εν όψει της συνέχειας».

Έτσι, «είναι το ποδόσφαιρο με τους μικροτραυματισμούς και τις ατυχίες. Σίγουρα όσοι παίζουν πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία για να αποδείξουν πως μπορούν να προσφέρουν. Όλοι την έχουν πάρει και άπαντες πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Αυτό που θέλουμε είναι ο ΠΑΟΚ να παίζει καλά. Οι νίκες θα έρθουν μέσα από αυτό. Πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα και να αποβάλλουμε τις περιόδους με νευρικότητα και να φτιάξουμε τις βάσεις για την καλύτερη δυνατή ομάδα. Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα, αλλά και το μέλλον με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας», κατέληξε.

Με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, που ήθελε τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (NS1)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (NS2)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (NS3)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (NS1)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments