Ελλάδα

Ανθή Σαλαγκούδη: Ανατροπή έκπληξη στον ΣΚΑΪ

Ανθή Σαλαγκούδη: Ανατροπή έκπληξη στον ΣΚΑΪ
Ανθή Σαλαγκούδη: Τι θα γίνει με την πρώην πλέον παίκτρια του Survivor.

Είναι ένα από τα πρόσωπα αυτού του χειμώνα, ενώ τα social media πήραν «φωτιά» σχολιάζοντας την όσο διάστημα ήταν στο Survivor. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη. Το μεγάλο ζήτημα, στο οποίο όλοι αναφέρονταν ήταν οι αγωνιστικές της επιδόσεις στο παιχνίδι επιβίωσης.

Το γεγονός ότι αγωνιστικά δεν ήταν καλή παίκτρια είχε ως συνέπεια να μην έχει και τόσες συμπάθειες ακόμη και στην ίδια της την ομάδα. Αυτά οδήγησαν στην αποχώρηση της από το Survivor μετά την ψηφοφορία του κοινού το βράδυ της Τετάρτης. Τι θα κάνει από εδώ και πέρα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια;

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν την Ανθή Σαλαγκούδη να παίρνει δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ίδια έχει σημαντική εμπειρία από παρουσίαση εκπομπών πριν να μπει στο Survivor. H Ανθή Σλαγκούδη έχει περάσει από την ΕΡΤ όπου και εργάστηκε για αρκετά χρόνια την προηγούμενη δεκαετία. Στο κανάλι του Φαλήρου όμως έχουν δεύτερες σκέψεις για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Με βάση το ρεπορτάζ του nassosblog, η συγκεκριμένη ιδέα είχε όντως πέσει στο τραπέζι, λαμβάνοντας όμως υπόψη τα αρνητικά σχόλια του κόσμου, οι ιθύνοντες αναθεώρησαν την απόφαση τους. Έτσι, η Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα βρεθεί για την ώρα ως παρουσιάστρια σε δική της εκπομπή στο κανάλι.

Όμως, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, είναι πιθανό να της γίνει πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού ως ρεπόρτερ. Το ερώτημα είναι αν η ίδια θα δεχτεί τον ρόλο της ρεπόρτερ ή αν θα αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη.

Τι είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της

Συνέντευξη στο παρελθόν είχε δώσει η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Έλενα Πολυκάρπου. Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε επαγγελματικά λόγω του ονόματος της, την αυστηρή κριτική που δέχτηκε την περίοδο που εργαζόταν στην ΕΡΤ, αλλά και τι εκπομπή θα ήθελε να αναλάβει σήμερα.

«Από τη μία είμαι πολύ περήφανη για τον πατέρα μου, για το επίθετό μου, χαίρομαι πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, στον δικό μου κλάδο νομίζω πως μου έκανε κακό, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι δεν το διαχειρίστηκα εγώ σωστά και ο χαρακτήρας που είμαι. Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι θα μου πουν, ότι πρέπει να αποδείξω… Το έβλεπα έτσι εγωιστικά, που δεν έπρεπε όμως.

Δεν ήταν παιδικό μου όνειρο να κάνω παιδιά και νομίζω απομακρύνομαι όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός. Όταν έκανα την εκπομπή στην ΕΡΤ, ήμουν πολύ ψαρωμένη, δεν είχα και καμία βοήθεια. Ήμουν εύκολος στόχος. Επειδή ήμουν και γυναίκα, ακόμα περισσότερο», ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Τώρα, ιδανικά θα ήθελα να αναλάβω μια infotainment εκπομπή. Θα έλεγα και δελτίο. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα θεωρώ, εκτός από gossip, hardcore gossip, κουτσομπολιό», κατέληξε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments