Ελλάδα

Μιχάλης Ιατρόπουλος για καταγγελίες: «Αν είχε συμβεί στην κόρη μου θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα»

Μιχάλης Ιατρόπουλος για καταγγελίες: «Αν είχε συμβεί στην κόρη μου θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα»
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες και από τα λεγόμενά του φάνηκε ότι δεν θα ήταν καθόλου ψύχραιμος αν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στην κόρη του.

Άλλος ένας ηθοποιός κλήθηκε να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάματος. Μετά τις καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουν ακολουθήσει αρκετές ακόμα και για άλλους ηθοποιούς ή σκηνοθέτες. Μάλιστα οι καταγγελίες δεν αφορούν μόνο σεξουαλικές κακοποιήσεις, αλλά και βιασμούς ενώ υπάρχουν κάποια περιστατικά ωμής βίας. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή “Χιούστον το λύσαμε” και μίλησε για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αρχικά τόνισε ότι όσα έχουν γίνει είναι θλιβερά. Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις γυναίκες που έχουν κάνει τις καταγγελίες καθώς με μερικές από αυτές έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Ειδικότερα για τη Ζέτα Δούκα με την οποία όπως είπε είχαν άριστη συνεργασία παρά τις δύσκολες σκηνές που έπρεπε να γυρίσουν .”Θλιβερά πράγματα, δεν θέλω να κρίνω κανέναν. Έχω συνεργαστεί με τις πιο πολλές κυρίες που έχουν κάνει τις καταγγελίες και έχω να καταθέσω τα καλύτερα για αυτές και για τη Ζέτα Δούκα που είχα και δύσκολες σκηνές μαζί της. Έχω να πω τα καλύτερα. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του”, ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

“Δεν θα αντιδρούσα καλά αν το έκαναν στην κόρη μου”

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, πατέρας μιας κόρης, τόνισε ότι κάποιος προχωρούσε σε τέτοιες πράξεις πάνω στο παιδί του θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Ουσιαστικά δήλωσε ότι δεν θα αντιδρούσε με ηρεμία και όπως τόνισε γνωρίσει τις συνέπειες που θα είχαν οι πράξεις του. “Είναι θλιβερά αυτά και αν είχε συμβεί στην κόρη μου και μου το έλεγε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά σε εμένα και αναλαμβάνω το κόστος και το κόστος και το τίμημα των πράξεων μου.

Αν κάνεις τη μαγκιά πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Θλίβομαι που καταξιωμένοι άνθρωποι που γνωρίζω πάρα πολύ καλά έχουν υποπέσει σε φάουλ, αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνω και θα τους κατηγορήσω. Ποτέ δεν δίνω μια κλωτσιά στον άλλον να πάει παρακάτω. Ένας άνθρωπος που είναι πεσμένος, τι να πω εγώ τώρα; Το θεωρώ ανήθικο. Το θέατρο δεν παθαίνει ζημιά, το θέατρο είναι αθάνατο. Είναι ένα είδος πρώτης ανάγκης και ο κόσμος δεν θα σταματήσει να το αγαπάει. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας αναλάβει το τίμημα των πράξεων του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments