Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Σφαγή για τη 2η θέση

Βαθμολογία Super League: Σφαγή για τη 2η θέση
Βαθμολογία Super League: Σταθερά πρώτος ο Ολυμπιακός, ενώ οι άλλες ομάδες παλεύουν για τη δεύτερη θέση.

Άρης – Ατρόμητος, ΑΕΛ – Παναιτωλικός, Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ήταν τα ματς της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, με το τελευταίο να είναι το ντέρμπι.

Άρης Ατρόμητος: 3-0

Χάρη στον «κεραυνό» του Κρίστιαν Γκάνεα (22ο λεπτό), την κεφαλιά του Λούκας Σάσα (65ο λεπτό) και το πλασέ του Σαντέ Σίλβα (80ο λεπτό), ο Άρης επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποχρεώνοντας σε παθητικό ρόλο σε όλο το ματς τον σύλλογο του Περιστερίου.

ΑΕΛ Παναιτωλικός: 1-0

Πολύ μεγάλη νίκη που διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League, σημείωσε η ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού με 1-0, μειώνοντας την απόστασή της από την ομάδα του Αγρινίου στους 4 βαθμούς. Ο Δημήτρης Πινακάς σημείωσε το «χρυσό» τέρμα της ΑΕΛ, φτάνοντας τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΛ νίκησε μετά από 16 αγωνιστικές, σημειώνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη της στην εφετινή Super League.

Λαμία ΠΑΣ Γιάννινα: 0-0

Χωρίς νικήτρια ομάδα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν εκτός έδρας. Ο αγώνας ήταν κρίσιμος και για τις δύο ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις στη βαθμολογία. Η ομάδα των Ιωαννίνων ανέβηκε στην ένατη θέση με 25 βαθμούς, ενώ η Λαμία στην ενδέκατη με 19 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο.

Παναθηναϊκός ΑΕΚ: 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, 1-1, μετά από ένα κακό ποιοτικά ματς που μάλλον θα… ξεχαστεί εύκολα. Ο Βέλεθ έδωσε το προβάδισμα για τους «πράσινους» στο 58ο λεπτό, ενώ ισοφάρισε μετά από 15 λεπτά ο Λιβάι Γκαρσία με ένα «προσωπικό» γκολ.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Super League

Με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, που ήθελε τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments