Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς: Έτσι έρχεται στον Παναθηναϊκό

Μάικ Τζέιμς: Έτσι έρχεται στον Παναθηναϊκό
Μάικ Τζέιμς: Υπάρχει ένα σενάριο για το πως θα μπορούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Αμερικανός σούπερ σταρ.

Πριν από λίγα 24ωρα ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια μεγάλη μεταγραφή. Ο Μάριο Χεζόνια μετά από τα χρόνια του στο NBA πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη για τους “πράσινους” αυτή είναι μια σημαντική κίνηση που έμοιαζε απίθανη αν σκεφτεί κανείς το ιδιοκτησιακό καθεστώς που έχει μπει η ομάδα από το καλοκαίρι. Αυτή η κίνηση άνοιξε την όρεξη στους φίλους του Παναθηναϊκού που θα ήθελαν να δουν και τον Μάικ Τζέιμς στην ομάδα.

Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και έχει ξεχωριστή σχέση με την ομάδα και τους οπαδούς της. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά η σχέση του με την ομάδα της Ρωσίας έχει περάσει από 40 κύματα. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα για άλλη μια φορά στην καριέρα του. Ωστόσο στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Βέβαια από το καλοκαίρι και μετά όλα είναι ανοιχτά και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πως θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή

Για να μπορέσει να γίνει μια τέτοια μεταγραφή θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Το βασικότερο είναι να αποχωρήσει ο Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια το να μείνει ελεύθερος δεν αρκεί από μόνο του για να γίνει η μεγάλη επιστροφή. Ο Αμερικανός θα πρέπει να δεχτεί και μια γενναία μείωση συμβολαίου. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να του δώσει τα κάτι παραπάνω από 2 εκ. δολάρια, που παίρνει στη ρωσική ομάδα. Επομένως θα χρειαστεί να πάρει και μια καλή αποζημίωση.

Επίσης, πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από φέτος για να υποδεχθεί και πάλι τον Τζέιμς. Και αυτό γιατί την ίδια ώρα θέλει να κρατήσει τον Χεζόνια, τον Νέντοβιτς, τον Παπαπέτρου και τον Μήτογλου. Και συν τοις άλλοις έχει και θα έχει και τον Παπαγιάννη, που κι αυτού το συμβόλαιο δεν είναι μικρό. Η λογική λέει ότι δεν μπορεί να τους κρατήσει όλους τους παραπάνω. Ακόμη, όμως, κι αν κρατήσει λιγότερους, πρέπει του χρόνου να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από φέτος, ώστε να μπορεί να ελπίζει ότι μπορεί να έχει και τον Μάικ Τζέιμς ή τέλος πάντων έναν πλέι-μέικερ υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments