Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη ζωή της με τον πρώτο της σύζυγο

Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη ζωή της με τον πρώτο της σύζυγο
Μενεγάκη γάμος: Αν και πολλοί έχουν συνδέσει το όνομά της με τον Μάκη Παντζόπουλου και τον Γιάννη Λάτσιο, η παρουσιάστρια έχει κάνει τρεις γάμους ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία και με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο γνωστές και πιο εμβληματικές παρουσιάστριες της ελληνικής σόουμπιζ ενώ έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο με τα επαγγελματικά της αλλά και με τα προσωπικά της.

Αν και πολλοί έχουν συνδέσει το όνομά της με τον Μάκη Παντζόπουλο και τον Γιάννη Λάτσιο, η γοητευτική ξανθιά παρουσιάστρια έχει κάνει τρεις γάμους. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο.

Ο δεύτερος, ήταν το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο ο οποίος είναι γεννημένος το 2002), τη Λάουρα η οποία είναι γεννημένη το 2005 και τη Βαλέρια η οποία ήρθε στη ζωή το 2008).

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά απέκτησαν την κόρη τους, Μαρίνα. Όσο για τη γνωριμία με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, έγινε πριν από δύο δεκαετίες περίπου, όταν η παρουσιάστρια δούλευε σε οίκο νυφικών και ο έρωτάς τους σύντομα τους οδήγησε στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν τότε μόλις 20 ετών. Αυτό όμως που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι η παρουσιάστρια το 1995, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σχετική αγγελία είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα. Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της είχαν δώσει και συνέντευξη στην οποία μιλούσαν για την κοινή τους ζωή, τη συγκατοίκηση και τον επικείμενο γάμο τους, ο οποίος, όμως, δεν έγινε ποτέ.

«Είμαι πολύ εγωίστρια, με τον Δημήτρη έμαθα να ζητάω συγγνώμη. Τα θέλω όμως, όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει. Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια, ενώ είχε τονίσει πως «δεν ήθελα ο Τύπος στην αρχή να μάθει για την σχέση μας. Μετά όμως κατάλαβα ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του, οπότε γιατί να μην το πω;».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βήχος έλεγε τότε για την Ελένη Μενεγάκη ότι «είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Θέλει να τρως όλο σου το φαγητό αλλιώς στενοχωριέται. Για αυτό και εγώ κοντά της πήρα πολλά κιλά.  Δεν βγαίνουμε έξω συχνά, δεν ξενυχτάμε. Μας αρέσει να καθόμαστε οι δύο μας σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments