Lifestyle

Survivor spoiler 3/3: Ημέρα αποχώρησης για τους Μπλε

Survivor spoiler 3/3: Ημέρα αποχώρησης για τους Μπλε
Survivor spoiler 3/3: Ποιος θα πει αντίο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν οι φανς του Survivor το αποψινό επεισόδιο στο οποίο θα υπάρξει αποχώρηση από την μπλε ομάδα. Κρις Σταμούλης, Αλέξης Παππάς και Πάνος Καλλίδης είναι οι τρεις υποψήφιοι, με όλους να αναρωτιούνται ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα πει “αντίο”.

Τα στατιστικά λένε ότι το μοντέλο και ηθοποιός, Αλέξης Παππάς, έχει πιστούς φίλους που τον στηρίζουν στο παιχνίδι επιβίωσης και όπως λέγεται η “μάχη” θα είναι ανάμεσα στον δικηγόρο και τον τραγουδιστή και θα φύγει ο πρώτος. Δηλαδή ο Κρις Σταμούλης. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί θα έχει ενδιαφέρον το αν θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, μιας και την τελευταία εβδομάδα βρίσκονται στα μαχαίρια, αλλά και το πως θα αντιδράσει ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο έχουνμ κάνει κόμμα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το βράδυ έχει αρχίσει:

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο:

Χθες ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς πήραν την απόφαση να μην αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της ομάδας τους. «Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμηση στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό και σύντομα θα πω τον τελευταίο μου λόγο» είχε πει στην κάμερα ο Αλέξης Παππάς. Έτσι, οι δυο τους είναι σήμερα υποψήφιοι με τον Πάνο Καλλίδη να συμπληρώνει την τριάδα.

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποχωρήσει από το παιχνίδι ή ο Άλεξ ή ο Κρις και σιγά-σιγά να γίνουμε τα παλιά λιοντάρια, με την ίδια ψυχολογία και πάθος και ψυχή. Σίγουρα δεν πέφτω από τα σύννεφα, περίμενα στην εξέλιξη των πραγμάτων. Για να ήταν ομόφωνη θα έπρεπε να ψηφίσω και εγώ. Οφείλω να ακολουθήσω τη ροή των πραγμάτων και να σεβαστώ την απόφαση της ομάδας μου» είπε επίσης ο ηθοποιός.

Στο συμβούλιο του νησιού και έχοντας χάσει στο στίβο μάχης, ο Τζέης που έχει την ατομική ασυλία ψήφισε τον Πάνο Καλλίδη λέγοντας ότι όλη η ομάδα συμφωνεί μαζί του: «Η σωστή στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσω είναι να ψηφίσω κάποιον ο οποίος δεν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα αποχωρήσει ο Κρις ή ο Αλέξης. Αυτός είναι ο Πάνος Καλλίδης». Τέλος, για την κόκκινη ομάδα η Σοφία έσπασε το πόδι της και σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από το Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments