Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άναψε» φωτιές στο Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άναψε» φωτιές  στο Instagram
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνέπεια που την οδήγησε να πάρει την απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει υπέροχες στιγμές στον Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, η πληθωρική παρουσιάστρια έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media για την απόφασή της να κάνει διακοπές, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τα σχόλια που «απενεργοποιήθηκαν»

Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει την απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram. “Δεν προκαλεί;” της απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο: “Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί”.

“Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες” απάντησε έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments