Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Είναι ερωτευμένη και δεν κρύβεται

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Είναι ερωτευμένη και δεν κρύβεται
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Η ανάρτηση στο Instagram της «πρόδωσε» το άτομο με το οποίο είναι μαζί.

Σε μια από τις πιο όμορφες και παραγωγικές φάσεις της ζωής της φαίνεται πως βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία δεν διστάζει να μοιραστεί τη χαρά και την ευτυχία της στα social media και πιο συγκεκριμένα, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όπου μετρά μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες followers.

H παρουσιάστρια εδώ και καιρό είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο φαίνεται πως είναι αχώριστοι. Αρχικά οι δύο τους δεν είχαν παραδεχτεί το τι συμβαίνει μεταξύ τους δημόσια αλλά με τις κοινές τους εμφανίσεις να πληθαίνουν, δεν το κρύβουν. Μπορεί να είναι κοινωνικά events, μπορεί να είναι αθλητικές δραστηριότητες, μπορεί να είναι μια απλή βόλτα.

Τώρα όμως, η Queen Dina, έκανε μία κίνηση η οποία δείχνει πως αδιαμφισβήτητα πως οι δύο τους είναι ζευγάρι μιας και η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία κοινή τους φωτογραφία. Στη φωτογραφία αυτή τους βλέπουμε αγκαλιασμένους με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να τη φιλά τρυφερά στο κεφάλι με το σχετικό σχόλιο – λεζάντα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συνοδεύει τη δημοσίευση: «Nighty night ».

Το ειδύλλιο της Κωνσταντίνας και του Βασίλη αποκαλύφθηκε μετά από συχνές κοινές εμφανίσεις τους. Η παρουσιάστρια μάλιστα, είχε δώσει το παρών στο opening εστιατορίου του επιχειρηματία για τη νέα σεζόν. Εξάλλου, οι δύο τους είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και δεν θα μπορούσαν να μην είναι μαζί στα γενέθλια της Κωνσταντίνας. Παρέα με καλούς φίλους, η Queen Dina έσβησε τα κεράκια της σε μια τριώροφη τούρτα – υπερπαραγωγή, με ιδιαίτερη αφιέρωση πάνω της «always be yourself».

Ακολουθεί η τρυφερή ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη σχέση της:

Και όπως ήταν το αναμενόμενο, ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ανέβασε αρκετά InstaStories στο δικό του προφίλ από τα γενέθλια της όμορφης Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, άλλοτε με καρδούλες και άλλοτε με τριαντάφυλλα, τα οποία έκανε repost η παρουσιάστρια. Είναι μαζί, είναι ευτυχισμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι του συντρόφου της στη Γλυφάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments