Οικονομία

Kiosky’s: Ο καλύτερος γείτονας που θα μπορούσατε να έχετε

Kiosky’s: Ο καλύτερος γείτονας που θα μπορούσατε να έχετε
Kiosky's: Ανταποκρίνονται συνεχώς εισάγοντας νέες τεχνολογικές λύσεις σε όλα τα επίπεδα έχοντας σαν κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, όποτε θέλουν και όπου θέλουν.

Τα Kiosky’s Convenience Store, την ώρα που ανακοινώνονται νέα μέτρα για τον κορωνοϊό και όσο οι επιπτώσεις της πανδημίας είναι τεράστιες, αποδεικνύεται ότι είναι ο καλύτερος γείτονας που θα μπορούσε να έχει κανείς. Είναι γνωστά και αγαπηµένα σε όλο τον κόσµο γιατί διαθέτουν την πληρέστερη γκάµα των πιο αγαπηµένων προϊόντων της ελληνική αγοράς.

Kiosky’s: Έχει µεγαλώσει σηµαντικά τα τελευταία χρόνια

Παρότι η οικογένεια των Kiosky’s Convenience Store έχει µεγαλώσει σηµαντικά τα τελευταία χρόνια, «η εστίασή µας παραµένει σταθερά στη διευκόλυνση της ζωής των πελατών µας. Αυτή η απλή ιδέα είναι ο λόγος που είµαστε ο ηγέτης στην αγορά. Είναι επίσης, ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες µας, οι εργαζόµενοι και οι συνεργάτες µας είναι υπερήφανοι που γράφουν καθηµερινά τη δική τους ιστορία στα καταστήµατα του Δικτύου µας», εξηγεί ο Γεώργιος Μούχαλης, ιδρυτής των Kiosky’s Convenience Store.

Kiosky’s Convenience Store

Kiosky’s: Υπάρχουν ακόμα και διαδικτυακά

Το eKiosky’s είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που στοχεύει να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών, παρέχοντας λύσεις σε διάφορες περιστάσεις μέσα στην ημέρα, φέρνοντας ό,τι ζητήσει κανείς, όπου το ζητήσει και άμεσα.

«Φέρνουμε στην πόρτα σου είδη περιπτέρου, καφέ για να ξυπνήσεις, snacks και μικρογεύματα όταν πεινάσεις, αναψυκτικά, μπίρες και ποτά για να δεις το ματς με την παρέα σου, παγωτά για τα παιδιά (και για όλους βασικά!), πάνες για να αλλάξεις το μωρό, απορρυπαντικά για να καθαρίσεις και γενικά ό,τι περιλαμβάνει ένα κατάστημα μικρολιανικής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, εξασφαλίζουν συχνές προσφορές. Ξεκίνησαν εξυπηρετώντας μέρος της Αττικής αλλά αναπτύσσονται γρήγορα και σύντομα θα επεκταθεί η δραστηριότητά τους σε περισσότερες περιοχές. Εξάλλου, η ομάδα ανάπτυξης αναζητά συνεχώς νέες συνταγές, νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες  για να εξελίξει την πλατφόρμα εξυπηρέτησης προσθέτοντας αξία και ευκολία τόσο στους πελάτες όσο και τους συνεργάτες.

Και καθώς η τεχνολογία επαναπροσδιορίζει τον τρόπο µε τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν, στα Kiosky’s Convenience Store «ανταποκρινόμαστε συνεχώς εισάγοντας νέες τεχνολογικές λύσεις σε όλα τα επίπεδα έχοντας σαν κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, όποτε θέλουν και όπου θέλουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments