Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/03/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/03/21].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/03/21].

Κριός

Έχοντας μια αξιοσημείωτη αύξηση παθιασμένης ενέργειας, σίγουρα θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη. Αν όμως πιστεύεις πως ο εραστής σου έχει την ικανότητα να ταιριάξει μ’ αυτή την ενέργεια, μάλλον θα απογοητευθείς. Απλά να ξέρεις πώς αν συμβεί ένα τέτοιο σενάριο, δεν είναι δικό του λάθος. Μπορεί να φταίνε περισσότερο, οι δικές σου ουτοπιστικές προσδοκίες.

Ταύρος 

Ίσως εξακολουθείς να πιστεύεις πως οι παλιές, ρομαντικές σχέσεις εξακολουθούν να είναι κατάλληλες. Ρώτα όμως τον εαυτό σου αν ενδιαφέρεται για ό,τι είναι παραδοσιακό. Γιατί ακόμα κι αν είσαι από τα άτομα που λατρεύει το παραδοσιακό φλερτ ή γοητεύεσαι από τους ρομαντικούς χαρακτήρες των μυθιστορημάτων, θα νιώσεις την ανάγκη να γίνεις πιο αυθόρμητη ή πιο τολμηρή.

Δίδυμοι

Υποθέτοντας ότι ο εραστής σου έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με το δικό σου για κάποιο θέμα, θα γίνεις αυτόματα ο καταλύτης σύγχυσης κι επιπλοκών. Δε σημαίνει πως αυτός που αγαπάς είναι ανίκανος να ακολουθήσει το σκεπτικό σου Όμως ο τρόπος που μετακινείσαι από το ένα θέμα στο άλλο με ταχύτητα, είναι που τον αφήνει πίσω. Ηρέμησε και μίλα πιο αργά για να διατηρήσεις ρευστές τις γραμμές επικοινωνίας μεταξύ σας.

Καρκίνος

Να ξέρεις πως ο εραστής ή το πιθανό ταίρι σου, θέλει να γνωρίζει τι ακριβώς επιθυμεί η καρδιά σου να βιώσει στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη ένα ερωτικό ενδιαφέρον, θα εκτιμήσει να μάθει τι ρόλο διαδραματίζουν στο παρόν και στο μέλλον, τα ερωτικά μαθήματα από το παρελθόν σου. Αν είσαι σε σχέση, μια ανοιχτή συζήτηση για θέματα ταμπού θα είναι συναρπαστική όσο διαρκεί, αλλά θα οδηγήσει σε αμήχανη σιωπή και τις δυο πλευρές αργότερα.

Λέων 

Ακόμα κι αν είναι δύσκολη αυτό το διάστημα μια τετ α τετ συνάντηση με τους φίλους, εξακολουθεί να υπάρχει διασκέδαση από διαδικτυακές συναντήσεις ή εικονικές βραδιές παιχνιδιών. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η ερωτική διασκέδαση ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι για να φτιάξει η διάθεσή σου και να ξαναβρείς το κέφι σου. Δείξε προθυμία για όσο περισσότερες αλληλεπιδράσεις, μπορείς.

Παρθένος

Δείχνοντας πόσο αξιόπιστη είσαι στον εραστή σου, θα κερδίσεις πόντους στην εκτίμησή του. Όμως, για να κάνεις εντύπωση στον αγαπημένο σου, δεν θα χρειαστεί μόνο, να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη σχέση σας. Μπορεί να είναι λίγο βαρύ για σένα κάτι τέτοιο, αλλά αν το κάνεις να μοιάζει εύκολο, τότε θα κάνεις την καρδιά του να λιώσει για σένα.

Ζυγός 

Θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπλήξεις τον αγαπημένο σου, αντιδρώντας με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που περίμενε. Ίσως επειδή πιστεύει, πως θα εμφανίσεις την αμυντική σου πλευρά για να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σας. Όποια κι αν είναι η πρόκληση, θα είναι μικρή και διαχειρίσιμη. Εμπιστέψου πως το ταίρι σου θα σε εκτιμήσει που το βλέπεις μ’ αυτόν τον τρόπο.

Σκορπιός

Οι συναισθηματικές και σωματικές αντιδράσεις σου θα αυξηθούν…και ίσως διογκωθούν. Αυτό σημαίνει ότι το πιο μικροσκοπικό ρομαντικό καβγαδάκι στο δεσμό σου, μπορεί να σε οδηγήσει στο να υψώσεις τείχη με ταχύτητα. Όμως αυτό που χρειάζεται είναι ένα αμφίδρομο άνοιγμα μεταξύ σας. Εφόσον κάνεις την πρώτη κίνηση, θα τον ενθαρρύνεις να κάνει κι αυτός το ίδιο.

Τοξότης 

Πιθανότατα χαίρεσαι να προσφέρεις συμβουλές στον αγαπημένο σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, αν τις δέχεται με ευχαρίστηση και τις ακολουθεί. Ωστόσο, μπορεί να μην καταλαβαίνει γιατί απογοητεύεσαι όταν τον βοηθάς να εντοπίσει μια προοδευτική πορεία και κάνει το αντίθετο από αυτό που συζητήσατε. Ίσως έχεις δίκιο αν αποφασίσεις να του δώσεις χρόνο και χώρο, για να βρει τις δικές του λύσεις.

Αιγόκερως

Μπορεί να ασχολείσαι με εδραιωμένες ρουτίνες που παρεμποδίζουν τον ρομαντικό αυθορμητισμό. Προσπάθησε να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τη λίστα υποχρεώσεών σου. Πρέπει να σημειώνεις και το παραμικρό στοιχείο; Γιατί τι θα μπορούσε να συμβεί αν εκπλήξεις τον εραστή σου δίνοντάς του την προσοχή που περίμενε; Αν νομίζεις πως κάτι τέτοιο θα σε κάνει να κερδίσεις μερικούς σέξι πόντους, έχεις δίκιο.

Υδροχόος

Κάτι που λες με έναν ανάλαφρο ή μελαγχολικό τρόπο θα σαγηνεύσει τη φαντασία του εραστή σου τώρα. Μπορεί να προτείνει κάτι, καθώς θα μιλήσεις ελεύθερα για όσα σκέφτεσαι. Επειδή αυτό που έχει σημασία, είναι πως αυτός που αγαπάς, θέλει να εξερευνήσει τις σέξι δυνατότητες που προσφέρονται, μαζί σου.

Ιχθύες

Πίστεψε πως οι ρομαντικές και παθιασμένες ανάγκες σου, εξελίσσονται. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση αξίζει να γίνεις λίγο πιο τολμηρή ή να πειραματιστείς περισσότερο στο όνομα της αγάπης τώρα. Μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο να παραμερίσεις τους αυτοπεριορισμούς, που σε συνδέουν με το παρελθόν. Για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου, χρειάζεται να αποδεχτείς πως τα περασμένα, έχουν ήδη εξυπηρετήσει το σκοπό τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments