Αθλητισμός

Λάζλο Μπόλονι: Καμία απόφαση για τον Ρουμάνο

Λάζλο Μπόλονι: Καμία απόφαση για τον Ρουμάνο
Λάζλο Μπόλονι: Το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού στον Παναθηναϊκό δεν είναι σίγουρο, αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση για απομάκρυνση.

Ο Λάζλο Μπόλινι ήρθε πριν από λίγους μήνες στη χώρα μας για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Η έλευση ενός προπονητή σε μια ομάδα με προβλήματα πάντα βοηθάει ψυχολογικά. Ο Ρουμάνος τεχνικός έφερε νέο αέρα στην ομάδα και από εκεί που ήταν στις τελευταίες θέσεις κατάφερε να μιλάει για τετράδα. Ακόμα και όταν υπήρχε σερί νικών υπήρχε μια γκρίνια για τον έμπειρο τεχνικό. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στα αποδυτήρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό. Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό έφερε χαρά και ενθουσιασμό, αλλά αυτά δεν κράτησαν για μεγάλο διάστημα. Το κακό κλίμα έγινε χειρότερο με τις πρόσφατες ήττες και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός από τον αποκλεισμό, αυτό που ενόχλησε περισσότερο είναι ότι η εικόνα της ομάδας στα δυο παιχνίδια δεν έδειξε ότι μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω.

Λάζλο Μπόλονι: Συνεχίζουν μαζί και βλέπουμε το καλοκαίρι

Πριν λίγες ημέρες υπήρξαν έντονες φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να υπάρχει στην παρούσα φάση. Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτιμά τον Λάζλο Μπόλονι κι αναγνωρίζει πως με την έλευσή του η ομάδα κάλυψε πολύ από το χαμένο έδαφος στην εκκίνηση της σεζόν φτάνοντας στα playoffs, που μέχρι τότε φάνταζαν μακρινός στόχος.

Ωστόσο όπως κάθε επαγγελματίας, έτσι και ο Ρουμάνος τεχνικός, θα κριθεί για το έργο του εκ των αποτελεσμάτων της δουλειάς του. Στην παρούσα φάση είναι σαφές πως δεν τίθεται θέμα νέας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία. Ωστόσο τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα αποτελέσουν κριτήριο για τις αποφάσεις που θα ληφθούν και εν όψει της επόμενης περιόδου.

Για την ώρα, η προσοχή της ομάδας στρέφεται αποκλειστικά στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (19:30), καθώς δεν πρέπει να χαθεί κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα μέσω των playoffs. Φυσικά αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο όπως έδειξαν και τα πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments