Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για το OPEN

Άσχημα τα νέα για το OPEN
Το OPEN χάνει ένα από τα δυνατότερα στελέχη του καθώς έκρινε ότι ο κύκλος του στο ανοιχτό κανάλι έχει ολοκληρωθεί και υπέβαλε την παραίτησή του.

Το OPEN έχει επενδύσει όλα αυτά τα χρώμα στο αθλητικό του τμήμα. Κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι θετικά, και άλλες όχι. Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ήταν το κανάλι να είναι δυνατό σε όλους τους τομείς. Ωστόσο είναι λογικό να δοθεί ένα βάρος και στον αθλητισμό, με δεδομένο ότι ο γνωστός επιχειρηματίας είναι και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Όταν έψαχναν τον άνθρωπο που θα τρέξει την όλη διαδικασία, ο Σαββίδης επέλεξε τον Γιώργο Κοσμά. Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο με μεγάλη εμπειρία στο αθλητικό ρεπορτάζ.

Το βιογραφικό του Γιώργου Κοσμά είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο. Έχει περάσει από κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες, ενώ στο παρελθόν ήταν διευθυντής προγράμματος στον Sport fm. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν υπεύθυνος του Αθλητικού προγράμματος στο OPEN με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η αθλητική εκπομπή του OPEN πήγαινε αρκετά καλά στα νούμερα της τηλεθέασης. Μάλιστα ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού στον συγκεκριμένο τομέα.

Το σήμα του OPEN

Το σήμα του OPEN

Παραιτήθηκε από το OPEN ο Γιώργος Κοσμάς

Στη ζωή όλα έχουν ένα τέλος. Ακόμα και αν στο background υπάρχει μια επιτυχημένη συνεργασία. Έτσι ο κύκλος του Γιώργου Κοσμά με τον τηλεοπτικό σταθμό φαίνεται πως κλείνει. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει υποβάλει την παραίτησή του και όπως προκύπτει αυτή έγινε αποδεκτή από το κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση είναι προσωπική καθώς το κανάλι δεν ήθελε να τον χάσει. Ωστόσο ο ίδιος έκρινε ότι πρέπει να συνεχίσει αλλού την πορεία του. Από τις πληροφορίες που υπάρχουν προκύπτει ότι μετά την αποχώρησή του θα αρχίσει να δουλεύει σε άλλο μέσο. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το που και για σε ποια θέση.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του OPEN έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο. Να βρουν δηλαδή τον άνθρωπο που θα ηγηθεί του αθλητικού τμήματος του σταθμού χωρίς να χαλάσει την επιτυχημένη συνταγή. Θυμίζουμε ότι το OPEN έχει αυτή τη στιγμή έχει την εκπομπή “OPEN Sports” που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:30 το μεσημέρι. Παρουσιαστής είναι ο δημοσιογράφος, Μανώλης Σφακάκης. Φυσικά υπάρχει και η εκπομπή “Total football” το βράδυ της Κυριακής με τον Πάνο Βόγλη και την Χριστίνα Βραχάλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments