Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Ο γιος του δουλεύει στο Μέγαρο Μαξίμου

Γιώργος Τράγκας: Ο γιος του δουλεύει στο Μέγαρο Μαξίμου
Γιώργος Τράγκας: Τι είχε γράψει στο Facebook για τον γιο του Φρέντι ο γνωστός δημοσιογράφος που ίδρυσε το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών πρόσφατα.

Ο Γιώργος Τράγκας έχει έρθει στο προσκήνιο τον τελευταίο μήνα λόγω της δημιουργίας του νέου κόμματος με το όνομα Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων, ενώ υπάρχουν φήμες για συνεργασίες που πολλοί δεν θα περίμεναν.

Πριν από μερικούς μήνες, έγινε ξανά ντόρος γύρω από το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου όταν αποκαλύφθηκε ότι ο γιος του Φρέντι δουλεύει στο Μέγαρο Μαξίμου. Τότε με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο Γιώργος Τράγκας, αναφέρθηκε στο θέμα και επιβεβαίωσε ότι ο γιος του όντως εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου, σε γραφείο δίπλα στον πρωθυπουργό.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» το οποίο έφερε στη δημοσιότητα στην επαγγελματική σχέση του γιου του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Γιώργος Τράγκας: Τι απάντησε για την δουλειά του γιου του στο Μαξίμου

Γιώργος Τράγκας: Τι απάντησε για την δουλειά του γιου του στο Μαξίμου

Γιώργος Τράγκας: Η απάντηση στο Facebook

«Τα παιδιά τραβάνε το δρόμο τους και οι πατεράδες το δικό τους. Αναφέρομαι σε δημοσίευμα «μαγειρεμένο» ή «καρφωτό» από το Μαξίμου και ενδεχομένως … από το Επίνειο.

Ο γιος μου, Φρέντυ Τράγκας, όπως όλα τα παιδιά, ακολουθεί το δικό του δρόμο, παρά τις απόψεις και τις συστάσεις μου. Με δική του πρωτοβουλία έφυγε πέρσι από το marketing των Παραπολιτικών και πήγε να εργαστεί στο τμήμα επικοινωνίας του Μαξίμου, παρά την αντίθετη άποψη του πατρός και παρά τα ελάχιστα χρήματα της αμοιβής.

Ο γιος μου, όπως εκατομμύρια παιδιά, έχει δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και εγώ, όπως εκατομμύρια γονείς, πρέπει να τη σεβαστώ. Όποια πολιτική άποψη και αν έχει, τον αγαπώ το ίδιο.

Ο μπαμπάς, ποτέ δεν διόρισε ή παρακάλεσε να διοριστεί ο γιος στο Μαξίμου. Ούτε παροτρύνθηκε από εμένα σε αυτή την επιλογή. Αντίθετα, ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και δικαίωμά του. Τα παιδιά τραβάνε το δικό τους δρόμο και οι πατεράδες το δικό τους».

Γιώργος Τράγκας: Θυμηθείτε το μήνυμά του για το νέο κόμμα

«Ως ελεύθερος…πολιορκημένος αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση που μπορώ να παρουσιάσω σήμερα το το λογότυπο του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι. Έχει τα χρώματα της ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης!

Η εκκίνηση των δυο δρομέων συμβολίζει την έναρξη της μεγαλύτερης προσπάθειας του κινήματος να επαναφέρει στην πατρίδα μας την ελευθερία, την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον υγιή πατριωτισμό. Θεωρώ βέβαιο ότι θα κόψουμε όλοι μαζί το νήμα, νικητές σε αυτό τον αγώνα που αρχίζει τώρα, 200 χρόνια από την επανάσταση του 21. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και ανεξαρτησία.

Φιλικά, Γιώργος Τράγκας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments