Πολιτική

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το λογότυπο του νέου κόμματος

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το λογότυπο του νέου κόμματος
Γιώργος Τράγκας: Ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι προχωράει στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος. Το όνομα είναι “Ελεύθεροι Άνθρωποι”. Στις πρώτες του δηλώσεις ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να δείξει ποια θα είναι η ιδεολογική κατεύθυνση του κόμματος, αλλά με βάση τα πρώτα του στελέχη θα κινείται στη δεξιά. Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους σημαντικά στελέχη και πρώην βουλευτές.

Μετά τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνεργαζόμενο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Νίκο Νικολόπουλο, σειρά πήρε ο Νίκος Καραχάλιος. Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας είχε δηλώσει: Μετά τον Νίκο Νικολόπουλο και ο Νίκος Καραχάλιος, πρόεδρος του FORUM 2020 μαζί με τους ταλαντούχους ανθρώπους που το αποτελούν, εντάχθηκε στο Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων με μπροστάρη τον Γ. Τράγκα.

Το FORUM 2020 αποτελεί εδώ και χρόνια μια δεξαμενή σκέψης που συγκεντρώνει διακεκριμένους επιστήμονες, πολιτικούς, επιχειρηματίες αλλά και ενεργούς πολίτες που συνεργάζονται για να συνθέτουν και να παράγουν νέες πρωτότυπες ιδέες. Το FORUM 2020 αποτελείται από ενεργούς πολίτες με πρακτικές ιδέες που προτιμούν την δράση από την αδράνεια».

Μετά το όνομα ήρθε και το λογότυπο του κόμματος

Μετά την ανακοίνωση του ονόματος και των πρώτων στελεχών ήρθε η σειρά του λογότυπου. Ο Γιώργος Τράγκας μαζί με μια προσωπική του δήλωση που στάλθηκε στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε το σήμα του κόμματος “Ελεύθεροι Πολίτες”. Στη δήλωσή του αναφέρει:

“Ως ελεύθερος…πολιορκημένος αισθάνομαι βαθύτατη ικανοποίηση που μπορώ να παρουσιάσω σήμερα το το λογότυπο του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι. Έχει τα χρώματα της ελπίδας, της αναγέννησης και της δράσης! Η εκκίνηση των δυο δρομέων συμβολίζει την έναρξη της μεγαλύτερης προσπάθειας του κινήματος να επαναφέρει στην πατρίδα μας την ελευθερία, την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον υγιή πατριωτισμό. Θεωρώ βέβαιο ότι θα κόψουμε όλοι μαζί το νήμα, νικητές σε αυτό τον αγώνα που αρχίζει τώρα, 200 χρόνια από την επανάσταση του 21. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Όσους πιστεύουμε στην ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και ανεξαρτησία. Φιλικά, Γιώργος Τράγκας”.

Δείτε το λογότυπο του κόμματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments