Αθλητισμός

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: Για δέκα σερί ματς η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι αήττητη.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, κάρτες, αποβολές και γκολ, Ατρόμητος και  Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1  στο Περιστέρι, για την 25η αγωνιστική της Super League. O Αλί Μπάμπα αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Το γκολ του Νιγηριανού επιθετικού στο 77΄ έφερε στα ίσα το ματς. Για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει ο Μανούσος στο 19′. Σημειώνεται ότι οι Αρκάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας στο 90΄.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Το ματς

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προσπάθησε να προηγηθεί στο 19΄, με κεφαλιά του Μανούσου μετά από κόρνερ του Μουνίθ. Ο Αστέρας εμφανίστηκε σαφώς κατώτερος των προηγούμενων εμφανίσεών του και σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να απειλήσει μόνο σε δύο περιπτώσεις με τον Μπαράλες, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αγκάγεφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σημειώνεται ότι ο Ατρόμητος αναγκάστηκε στο 28΄ να αλλάξει τερματοφύλακα, καθώς ο Θοεδωράκης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μανδά. Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης:

Στο β’ ημίχρονο ο Ράσταβατς έριξε στο ματς και τον Λουίς Φερνάντεθ, αλλά οι Αρκάδες, παρά την υπεροχή τους, δυσκολεύονταν να διασπάσουν τη σφιχτή αμυντική διάταξη των γηπεδούχων. Η λύση για τον Αστέρα, τελικά, ήρθε από τον πάγκο. Ο Αλί Μπάμπα πέρασε στο παιχνίδι στο 75΄ και δύο λεπτά αργότερα με ωραίο σουτ ισοφάρισε και διατήρησε «ζωντανό» το αήττητο σερί της ομάδας του.

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης (28΄ Μανδάς), Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιντες (81΄ Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγεφ (46΄ Νταβιώτης), Μουνίθ (67΄ Γκάλο), Μανούσος (67΄ Κωτσόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (75΄ Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (61΄ Βαλιέντε), Μουνάφο, Ριέρα (90΄+ Μπόρχα Φερνάντεζ), Σίτο (46΄ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες, Ρέτζις (75΄ Αλί Μπάμπα)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

Κυριακή 7 Μαρτίου

  • 15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Λαμία (NS1)
  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος (NS2)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης (NS1)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments