Αθλητισμός

Γιώργος Σίμος: Τέλος και επισήμως από τον ΟΦΗ

Γιώργος Σίμος: Τέλος και επισήμως από τον ΟΦΗ
Γιώργος Σίμος: Ο 42χρονος υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

Η νέα ήττα του ΟΦΗ, αυτή τη φορά από την ΑΕΛ (2-3), έφερε εξελίξεις στην ομάδα του Ηρακλείου, καθώς μετά το ματς ο Γιώργος Σίμος έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης της ομάδας.

Ο ίδιος ο 42χρονος τεχνικός προχώρησε στη σχετική ενημέρωση, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα λέγοντας τα εξής: «Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδοσφαίρου και στη διοίκηση. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτησή μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει. Είμαι σίγουρος ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο».

Γιώργος Σίμος: Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον κόουτς που πέρυσι οδήγησε τον ΟΦΗ σε έξοδο στην Ευρώπη. Οι Κρητικοί έκαναν δεκτή την παραίτηση του και ανακοίνωσαν τα ακόλουθα:

“Μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ, ο προπονητής μας, κ. Γιώργος Σίμος, υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεκτή. Η ομάδα μας τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον κ. Σίμο, ως άνθρωπο και ως προπονητή. Τον ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Γιώργος Σίμος

Γιώργος Σίμος

Ο Γιώργος Σίμος γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 29 Μαρτίου 1978. Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό το 1999. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, στη Χαλκηδόνα, στην ΑΕΛ, στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, στον Ιωνικό, στον Παναιτωλικό, στον Εθνικό Πειραιώς, στην Καλλιθέα και στο Ρουφ.

Από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2016, εργάστηκε ως προπονητής των ομάδων νέων του Παναθηναϊκού. Το 2012, εργάστηκε με τις μικρές ηλικιακές ομάδες, το 2013 εντάχθηκε στην ομάδα K15, το επόμενο έτος εργάστηκε στην ομάδα K17 και από το 2015 ήταν στην ομάδα K20. Το καλοκαίρι του 2016, προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητής στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Έφυγε από την Ομόνοια, μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο, στα τέλη Φεβρουαρίου 2017. Τον Ιούλιο του 2017, προσλήφθηκε ως προπονητής της ομάδας U20 της ΑΕΚ. Παραιτήθηκε από τη θέση του στις 6 Φεβρουαρίου 2019. Στις 12 Ιουλίου 2019, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments