Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά κόντρα στους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη.

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος για τρίτη φορά μέσα σε 17 ημέρες ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το 1-2 του Κυπέλλου  οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι έχασαν άλλο ένα τρίποντο. Αυτή τη φορά με σκορ 1-0, στους Ζωσιμάδες, για την 25η αγωνιστική της Super League, και έχασαν έδαφος για την πρώτη τετράδα.   Ο Μιλιντσεάνου ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα των Ιωαννίνων.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Τι έγινε στο ματς

Ο ΠΑΣ μπήκε δυναμικά, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξανά προβλήματα στο δημιουργικό σκέλος. Μόλις στο 9’ από εξαιρετική ατομική ενέργεια και γύρισμα του Πίρσμαν, ο Σάλιακας ολομόναχος με άδεια την εστία, πλάσαρε άουτ, χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία. Στο 19’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν από μία πάσα του Βιγιαφάνιες στη μεσαία γραμμή, ο Πίρσμαν έβαλε δυνατή κόντρα, η μπάλα έφυγε με δύναμη μπροστά και κατέληξε στον Μιλιντσεάνου, ο οποίος βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Διούδη και έκανε το 1-0.

Στο 35’ ο Παναθηναϊκός έκανε τις δύο πρώτες τελικές του στο παιχνίδι. Αρχικά από φάουλ του Βιγιαφάνιες, ο Πούγγουρας πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κόντραρε και στο κεφάλι του Παντελάκη κι έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε έξω απ’ την περιοχή προς τον Αϊτόρ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ. Στο 62’ από γύρισμα του Σάλιακα, η μπάλα έφτασε στον Καρτάλη που σούταρε με τη μία, αλλά ο Σένκεφελντ έβαλε σωτήρια κόντρα κι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 65’ από φάουλ του Μαουρίσιο, ο Ιωαννίδης βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά η κεφαλιά του δεν είχε δύναμη και πέρασε άουτ. Στο 70’ ο Μαουρίσιο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, σούταρε, αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε.  Στο 82’ από εξαιρετική ενέργεια του Ντομίνγκεθ και πολύ ωραία ντρίμπλα του Παμλίδη, το τελείωμα του πρώτου σκόρερ του ΠΑΣ πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Διούδη και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργ. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (73’ Παμλίδης), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73’ Λιάσος), Κρίζμαν (12’ λ.τρ. Μιλιντσεάνου, 90’+1’ Εραμούσπε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Σανκαρέ (37’ λ. τρ. Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσής (77’ Καρλίτος), Αϊτόρ (66’ Χατζηγιοβανης), Ιωαννίδης (66’ Μακέντα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments