Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Λαμία 3-0

Ολυμπιακός – Λαμία 3-0
Ολυμπιακός - Λαμία 3-0: Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λαμίας. Στρέφει το βλέμμα του στον αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία με 3-0, σε μία άνετη επικράτηση στην 25η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τώρα το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Άρσεναλ για τη φάση των 16 του Europa League.

Με ένα 4-2-3-1 με Σα – Λαλά, Σωκράτη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Μπουχαλάκη, Εμβιλά – Φορτούνη, Βαλμπουενά και Μπρούμα – Ελ Αραμπί. Η Λαμία επίσης επέλεξε ως αρχική διάταξη το 4-2-3-1 βάζοντας όμως τον Βασιλακάκη στην κορυφή σε έναν πιο πειραματικό για αυτόν επιθετικό ρόλο. Πίσω του ο Βασιλακάκης είχε τους Πίτι, Ρόμανιτς και Προβυδάκης. Στο κέντρο ήταν οι Γκούγκα και Μπιάρνασον.

Ολυμπιακός - Λαμία 3-0 Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς αποφασισμένος να βρει νωρίς γκολ και το πέτυχε. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Φορτούνης είχε σουτ πάνω σε σώματα. Στο 3′ όμως η Λαμία είχε την… απάντηση σε φάσεις με ένα σουτ του Πίτι έξω. Στο 4′ ο Μπρούμα μετά από μία πολύ καλή συνεργασία με Φορτούνη και Ελ Αραμπί είχε ένα σουτ άουτ από θέση βολής, αναφέρει το gazetta.gr.

Τελικά το γκολ ήρθε μετά από κλέψιμο ψηλά του Μπουχαλάκη, πολύ καλή συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέχεια και πάσα του Φορτούνη στον Μπρούμα για μία σουτάρα και το 1-0 στο 8ο λεπτό. Στο 11ο λεπτό ήταν η σειρά του Φορτούνη να σκοράρει ένα ωραίο γκολ για το 2-0. Μετά από τραγικό γύρισμα του Βύντρα προς τον Θεοδωρόπουλο δεν μπήκε αυτογκόλ αλλά μετά το διώξιμο του κίπερ της Λαμίας ο Φορτούνης πήρε το… ριμπάουντ για το τέρμα.

Ολυμπιακός - Λαμία 3-0

Στο 14′ ο Μπουχαλάκης είχε μία κεφαλιά έξω. Η Λαμία στο 15′ βρήκε πάντως χώρο για ένα σουτ του Γκούγκα που πήγε κόρνερ. Στο 34ο λεπτό ο Ρέαμπτσιουκ έκανε μία ωραία σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Ελ Αραμπί. Ο φορ του Ολυμπιακού σκόραρε για να κάνει το 3-0 στην πρώτη ασίστ του Μολδαβού στον πειραϊκό σύλλογο.

Ολυμπιακός – Λαμία 3-0: Οι εντακάδες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπουχαλάκης (56′ Μασούρας), Εμβιλά, Φορτούνης (46′ Χασάν), Ελ Αραμπί (63′ Ραντζέλοβιτς), Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μπα (18′ λ.τρ. Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα, Βαλμπουενά (56′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ και Λαλά.
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης (56′ Κωστίκα), Σαραμαντάς, Γκούγκα, Πίτι (63′ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46′ Χατζηστραβός), Βύντρα, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον (75′ Σταμούλης), Τζέιμς και Ασίγκμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments