Lifestyle

Αθηνά Χρυσαντίδου: Το ακαταμάχητο σώμα της

Αθηνά Χρυσαντίδου: Το ακαταμάχητο σώμα της
Αθηνά Χρυσαντίδου: Συμμετείχε στο Power of Love του ΣΚΑΙ και έκανε σχέση με τον Δώρο Παναγίδη αν και μετά από κάποιους μήνες, οι δύο τους χώρισαν.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία είχε μιλήσει για την ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί, είναι μία από τις παίκτριες του Power of Love που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ, όπως η Ζένια Σολδάτου η οποία έκανε πριν από μερικούς μήνες του απόλυτο throwback

Όπως ανέφερε η ίδια η Αθηνά στο βιογραφικό της για την παρουσίασή της πριν μπει στο σπίτι της αγάπης, είναι μισή Πόντια και μισή Ρωσίδα. Έχει τελειώσει τουριστικά, μιλάει Ρωσικά και Αγγλικά ενώ θέλει να τελειώσει και Δραματική σχολή γιατί της αρέσει το θέατρο και η τηλεόραση. Σε μια ερωτική σχέση, είναι πολύ ρομαντική και λίγο ζηλιάρα.

Στο Power of love έκανε είσοδο μαζί με μία κούκλα της που την έχει από πέντε χρονών και έχει συνδεθεί μαζί της.  Ήταν το πρώτο πράγμα που πήρε μαζί της στην Ελλάδα όταν είχε έρθει. Επίσης, πήρε μία οικογενειακή φωτογραφία. Πιστεύει πως είναι δύσκολο να βρει κανείς κάτι αληθινό στις μέρες μας και δεν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι για να παντρευτεί.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, προτέρημά της είναι το γεγονός πως είναι αδίστακτη μα ελάττωμά της το ότι είναι κυκλοθυμική. Σε έναν άντρα κοιτάει επίμονα τα χείλη του, ενώ αιτία χωρισμού για εκείνη είναι η απιστία. Και μπορεί πλέον το Power of Love, μα η Αθηνά «κρατά επαφή» με τους φανς της μέσω του επίσημου και προσωπικού της προφίλ στο Instagram όπου η ίδια ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες της.

Πρόκειται για αναρτήσεις είτε από δουλειές και συνεργασίες που καταφέρνει και κλείνει είτε από στιγμές από την καθημερινότητά της. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της στο αγαπημένο μέσο των celebrities, το σώμα της είναι ακαταμάχητο. Μάλιστα, η Αθηνά Χρυσαντίδου, μετά την έξοδό της από το Power of Love δοκίμασε τις δυνατότητές της και στο τραγούδι, έχοντας κυκλοφορήσει βίντεο κλιπς με το κομμάτι «Τα Πάντα Σου» να παίζει σε πολλά μαγαζιά, σημειώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments