Lifestyle

Ζένια Σολδάτου Instagram: Η πρώην παίκτρια του Power of Love έκανε το απόλυτο throwback

Ζένια Σολδάτου Instagram: Η πρώην παίκτρια του Power of Love έκανε το απόλυτο throwback
Ζένια Σολδάτου Instagram: Προτερήματά της είναι πως είναι ειλικρινής, δυναμική και πεισματάρα ενώ στα μειονεκτήματά της είναι ο εγωισμός της και η ανυπομονησία της.

Η Ζένια Σολδάτου είναι μια από τις πρώην παίκτριες του γνωστού ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, του Power of Love, που ξεχώρισαν τόσο για την αποφασιστικότητά της όσο και από την εκρηκτική της εμφάνιση.

Έχει γεννηθεί στη Ρωσία και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Όπως είχε αναφέρει, θέλει τον άνδρα δυναμικό, ανεξάρτητο και φιλόζωο, όπως η ίδια. Προτερήματά της είναι πως είναι ειλικρινής, δυναμική και πεισματάρα ενώ στα μειονεκτήματά της είναι ο εγωισμός της και η ανυπομονησία της. Αιτία χωρισμού για τη Ζένια είναι η απιστία.

Ακολουθεί η φωτογραφία με την ίδια την οποία δημοσίευσε κάνοντας το… απόλυτο throwback:

Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα μα πιστεύει στον κεραυνοβόλο ενθουσιασμό. Δεν αντέχει τους τσιγκούνηδες και δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ με έναν άνδρα που δεν αγαπάει τα ζώα. Στον έρωτα ζηλεύει μόνο όταν είναι πάρα πολύ ερωτευμένη. Μάλιστα, η Ζένια Σολδάτου από τα 17 χρόνια της δοκίμασε τις δυνάμεις της στον χώρο της μόδας κάνοντας φωτογραφίσεις για περιοδικά και διαφημίσεις.

Επίσης συμμετείχε σε επιδείξεις άλλα και σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών. Της αρέσει ο χορός και έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης άλλα και της Κύπρου. Έχει εργαστεί και ως barwoman σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας ενώ μετά το παιχνίδι είναι και πολύ ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram.

Όσο για το τι κοιτάει σε έναν άντρα, η ίδια τόνισε πως «βασικά δεν τον θέλω τον άντρα και πολύ νορμάλ, μου αρέσουν οι τρελοί, μου αρέσει ο άλλος να είναι αυθόρμητος, μου αρέσει να είναι άντρας, να αισθάνομαι ασφάλεια δίπλα μου». «Αν είμαι ερωτευμένη ζηλεύω πάρα πολύ. Όχι υπερβολική ζήλια. Πάντα θα έχει δικό του χρόνο (ο σύντροφος της) και χώρο με τους φίλους του, με την οικογένεια του».

Όταν ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να την εντυπωσιάσει και να τραβήξει την προσοχή της, «πρέπει να με διεκδικεί, συνέχεια ακόμη και όταν με έχει. Βαριέμαι τη ρουτίνα, μου αρέσουν αυθόρμητα πράγματα, μου αρέσει αν έχουμε μαλώσει αντί να μου έρθει μήνυμα, να έρθει ο ίδιος κάτω από το σπίτι μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments