Video

Survivor spoiler 7 3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler 7 3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα
Survivor spoiler 7 3: Ένας νέος στίβος μάχης περιμένει σήμερα Διάσημους και Μαχητές με το νέο spoiler για το Survivor να αποκαλύπτει τη νικήτρια ομάδα.

Το σημερινό spoiler για το Survivor έχει να κάνει με τη νικήτρια ομάδα, την ώρα που οι Μπλε φαίνεται να έχουν μεγάλο πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς υπάρχουν πληροφορίες, αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ότι υπήρξε ξύλο ανάμεσα σε παίκτες αλλά ήταν εκτός κάμερας, ενώ γίνεται λόγος και για οικειοθελή αποχώρηση.

Ένας νέος στίβος μάχης με έπαθλο φαγητού περιμένει σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου Διάσημους και Μαχητές. Και όπως φαίνεται και στο trailer του Survivor, ο… νέος παρουσιαστής Ατζούν ανακοίνωσε ένα απίθανο έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα στο τέλος του αγωνίσματος γιατί θα τους περιμένει ένα σκάφος με ένα υπέροχο γεύμα.

Στο trailer όμως, δεν δόθηκε μία γεύση από το τι θα δουν σήμερα οι τηλεθεατές αλλά έγινε σαφές πως οι Μπλε έχουν πρόβλημα με τον James Καφετζή και τις αρχηγικές του τάσεις. Αναστάτωση επικρατεί στο Survivor εξάλλου με αυτό το θέμα και πριν φύγει ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος μαζί με τον Αλέξη είχαν αποφασίσει να μην αγωνιστούν για την ομάδα τους, καθώς νιώθουν εκτός κι ότι κανείς δεν πιστεύει σε εκείνους.

Και οι δύο θεωρούσαν ένοχο τον James. «Η στάση του είναι συμφεροντολογική και διχαστική», είχε πει ο Κρις και είχε εξηγήσει ότι δεν ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο James, ότι δηλαδή θέλει πάνω από όλα το καλό των Μπλε. «Αυτό που τον νοιάζει είναι να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να διατηρήσει την ηγεσία του αυτή. Αλλάζει γνώμη ανά εβδομάδα, ανά μέρες. Δεν θέλω να αγωνίζομαι για άτομα που με θεωρούν αδύναμο», είχε ξεκαθαρίσει ο Κρις, λίγο πριν αποχωρήσει.

Και όσο για το ποιοι κερδίζουν σήμερα το φαγητό και τη βόλτα στο σκάφος, είναι οι Μπλε γιατί παρότι δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, όταν έρχεται η ώρα να παίξουν, τότε γίνονται όλοι μαζί μία γροθιά και καταφέρνουν να πάρουν αυτό που θέλουν, αν και οι Διάσημοι έχουν σημειώσει αξιόλογες νίκες στο μεσοδιάστημα κερδίζοντας πολλές ασυλίες.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments