Video

Survivor spoiler 6 3: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση

Survivor spoiler 6 3: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση
Survivor spoiler 6 3: Η ένταση στην παραλία των Μπλε έχει χτυπήσει... κόκκινο ενώ έχει βρεθεί και στο επίκεντρο των συζητήσεων στην αντίπαλη ομάδα, δηλαδή στους Κόκκινους.

Το νέο spoiler για το Survivor, μετά τις πληροφορίες για επεισόδια και ξύλο, μιλά για μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τον Άγιο Δομίνικο. Φαίνεται δηλαδή, πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά στο Survivor για τις δύο ομάδες, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δικές τους δυσκολίες.

Χαμός λοιπόν, στο ριάλιτι επιβίωσης, μετά και από τις εντάσεις που ξέσπασαν εξαιτίας της τελευταίας αποχώρησης. Η ένταση στην παραλία των Μπλε έχει χτυπήσει… κόκκινο ενώ έχει βρεθεί και στο επίκεντρο των συζητήσεων στην αντίπαλη ομάδα, δηλαδή στους Κόκκινους. Και να σημειωθεί πως η συζήτηση στην κόκκινη καλύβα επικεντρώθηκε στον τρόπο που ψήφισε ο Τζέιμς Καφετζής για να θέσει εκτός παιχνιδιού έναν εκ των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά.

Όσο για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, δύο παίκτες από την Μπλε ομάδα φτάνουην στο σημείο να «παίξουν» και ξύλο. Και παρότι είναι ένα γεγονός που προέκυψε εκτός κάμερας, άρα δεν θα προβληθεί κάτι τέτοιο, αυτό που θα δούμε ως τηλεθεατές είναι μια αποχώρηση, πιθανόν, καθώς ένας εκ των δύο εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς αν δεν αλλάξει ομάδα.

Survivor spoiler: Ποιοι άλλοι παίκτες έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς;

Αν και οι περισσότεροι παίκτες έχουν φύγει από το Survivor με τη διαδικασία της ψηφοφορίας, υπάρχουν μερικοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς το είχαν ανάγκη λόγω θεμάτων υγείας. Τέτοιες περιπτώσεις είναι η Κάτια Ταραμπάνκο και η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου.

Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο:

Η αποχώρηση της Έλενας «Μαριπόζα» Κρεμλίδου:

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments