Lifestyle

Αναστασία Τερζή: Έχει όλο το πακέτο

Αναστασία Τερζή: Έχει όλο το πακέτο
Αναστασία Τερζή: Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες συμμετέχοντας στις επιδείξεις που διοργανώνονται σε σημαντικές εβδομάδες μόδας.

Η Αναστασία Τερζή είναι η εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα η οποία αναστατώνει με τις εμφανίσεις της τη Μύκονο, κι όχι μόνο. Και όπως και η Τζούλια Νόβα η οποία έχει εντυπωσιάσει και έχει μαγνητίσει πολλές φορές με τις εμφανίσεις της στο Νησί των Ανέμων, έχει όλο το πακέτο. Εντυπωσιακή και με όμορφο χαμόγελο ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και το μόντελινγκ, ενώ είναι και πτυχιούχος της Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η καλλονή λοιπόν, εκτός από το μικρόφωνο, έχει στα χέρια της και πτυχίο ιατρικής. Πάντως, το περυσινό καλοκαίρι της το πέρασε στη Μύκονο όπου ευχαριστήθηκε μερικές στιγμές χαλάρωσης. Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Με  μπικίνι που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της και κόκκινο καπελάκι για τον ήλιο, ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητη. Και αξίζει να αναφέρουμε πως είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας, την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «World Next Top Model» με αποτέλεσμα να κατακτήσει την πέμπτη θέση.

Αναστασία Τερζή

Αναστασία Τερζή

Αναστασία Τερζή

Αναστασία Τερζή

Αναστασία Τερζή: Τα βλέμματα των γύρω της «πέφτουν» πάνω της

Η Αναστασία Τερζή γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες συμμετέχοντας στις επιδείξεις που διοργανώνονται σε σημαντικές εβδομάδες μόδας ενώ οι εμφανίσεις της μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε, έχοντας συνηθίσει τους ακολούθους στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram σε εκρηκτικές δημοσιεύσεις, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Άλλωστε, ποιος μπορεί και θέλει να ξεχάσει την εκρηκτική της εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2019, δηλαδή πριν από δύο χρόνια; Η «καυτή» τραγουδίστρια χαλάρωνε στο νησί των ανέμων μα δεν συνέβη το ίδιο και σε όλα τα άτομα που βρέθηκαν γύρω της, επικεντρώνοντας το βλέμμα τους στο μικροσκοπικό ροζ μαγιό της. Και θυμίζουμε πως σε άλλη της εμφάνιση η τραγουδίστρια με τις ζουμερές καμπύλες και τα σαρκώδη χείλη φόρεσε το μπικίνι της και πήγε για μπάνιο στο κοσμικό Nammos, όπου άναψε… φωτιές την ώρα που μπήκε μέσα στην θάλασσα.

Αναστασία Τερζή

Αναστασία Τερζή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments