Lifestyle

Tζούλια Νόβα-Νάϊρα Αλεξοπούλου: Δίδυμο φωτιά στη Μύκονο

Tζούλια Νόβα-Νάϊρα Αλεξοπούλου: Δίδυμο φωτιά στη Μύκονο
Tζούλια Νόβα-Νάϊρα Αλεξοπούλου: Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων

Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου δηλώνει η Τζούλια Νόβα η οποία μαζί με τη φίλη της Νάϊρα Αλεξοπούλου αναστατώνουν τα σοκάκια και τις παραλίες του νησιού, δείχνοντας έτοιμες να ξεχειμωνιάσουν. Τα δυο όμορφα κορίτσια απόλαυσαν τον καλοκαιρινό καιρό στη θάλασσα, ενώ ακόμη κανείς δεν ξέρει τα σχέδιά τους. Η Τζούλια η οποία φαίνεται να έχει βρει καινούργιο έρωτα μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες σε συνέντευξή της: “Στα προσωπικά μου υπάρχει ένα φλερτ, θα δείξει ο χρόνος αν θα εξελιχθεί σε σχέση. Θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη να ψάχνω σπίτι στα βόρεια προάστια.

Μ’ αρέσουν πολύ τα βόρεια. Είμαι σε μια περίοδο πολύ ήσυχη. Πήγα Ουκρανία, είδα τους δικούς μου, πήγα διακοπές Ολλανδία, Άμστερνταμ, Χάγη, Σλοβενία, Κέρκυρα. Επίσης Κεφαλονιά, Αίγινα, Παξούς. Πήγα παντού φέτος, το ευχαριστήθηκα. Όσον αφορά στις σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου, η ίδια δηλώνει: «Με τον Γιάννη ευτυχώς πολύ καλύτερα. Πλέον, του έφυγε ο έντονος θυμός και οι έντονες εκρήξεις. Από ό,τι ξέρω πρέπει να έχει δεσμό, οπότε όλα καλά».

Μάλιστα μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο Mykonos Live Tv ανέφερε: “Φέτος ήταν το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής μου. Πήγα σε πολλά μέρη στο εξωτερικό και στην Ελλάδα γιατί ήταν λίγο περίεργη χρονιά για μένα” Ενώ για το χωρισμό της ανέφερε επίσης: “Ένας από τους λόγους που χωρίσαμε ήταν γιατί ήθελα να κάνω πράγματα τα οποία ο Γιάννης δεν ήθελε και αυτή τη στιγμή μου αρέσει πάρα πολύ έτσι όπως είμαι. Είμαι ελεύθερη να βγω έξω βράδυ, να ταξιδέψω, να δω τις φίλες μου”.

Από την άλλη, η Νάιρα Αλεξοπούλου είναι από τις τάχιστα ανερχόμενες τραγουδίστριες, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες, όπως με τον Βασίλη Καρρά, τον Λευτέρη Πανταζή και τον Στέλιο Ρόκκο. Η εκρηκτική τραγουδίστρια γεννήθηκε στην Αρμενία και ήρθε στην Ελλάδα στα τρία της χρόνια, ενώ προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Οπότε, η ενασχόλησή της με τη μουσική και δη με το τραγούδι δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments