Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα τιμούμε αυτές που έσπασαν τη σιωπή

Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα τιμούμε αυτές που έσπασαν τη σιωπή
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών, ενώ έχει αναρτήσει βίντεο με την οποία συμπληρώνει την ανάρτησή του.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του, που συνοδεύεται από βίντεο, αναφέρεται στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Θυμίζουμε ότι σήμερα έγιναν και πορείες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της χώρας από σωματεία, οργανώσεις και άλλες κινήσεις.

Οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Σήμερα τιμούμε αυτές που μας πήγαν ένα βήμα μπροστά. Αυτές που άνοιξαν το δρόμο της χειραφέτησης. Τιμούμε αυτές που οραματίστηκαν μια νέα ανθρωπότητα δικαιοσύνης και ισότητας. Τιμούμε αυτές που μας στάθηκαν στα δύσκολα, που κράτησαν όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που φρόντισαν τους ανθρώπους μας, που είναι κάθε μέρα εκεί δίπλα μας».

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας: Έδωσαν το παράδειγμα

«Τιμούμε αυτές που έσπασαν τη σιωπή, που η φωνή τους σκέπασε τον φόβο, που μας έδωσαν το παράδειγμα για το τι σημαίνει θάρρος, αξιοπρέπεια, δύναμη», σημειώνει ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «η ισότητα δεν είναι μόνον η υπόθεση των νόμων».

«Είναι μια διαρκής μάχη, καθημερινή. Μία μάχη ανάμεσα στον κόσμο που μας έδωσαν και σε αυτόν που θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας. Είναι υπόθεση όλων μας, κάθε γυναίκας, κάθε άνδρα, κάθε ανθρώπου που θέλει να ζήσει καλύτερα σ’ αυτόν τον κόσμο με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και αλληλοσεβασμό», καταλήγει.

Αλέξης Τσίπρας: Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, αυτή την ώρα γίνεται και η διαδικτυακή εκδήλωση του τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/ Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Αλέξης Τσίπρας: Έκανε παρέμβαση και για τη Νέα Σμύρνη

Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος σε όσα έγιναν χθες στη Νέα Σμύρνη, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε ως «ενορχηστρωτή της μεγαλύτερης εκστρατείας αυταρχισμού και εξαπάτησης που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες».

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανάρτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments