Πολιτική

Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Σας παρακαλώ, μην υποτιμάτε τον ιό»

Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Σας παρακαλώ, μην υποτιμάτε τον ιό»
Δημήτρης Μαρκόπουλος: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού νοσεί από Covid-19. Το μήνυμά του στους πολίτες.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είναι ένας από τους τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που νοσεί από τον κορωνοϊό. Ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με διπλή πνευμονία. Να τονίσουμε ότι λίγο νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα κρούσματα, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους για το τελευταίο 24ωρο, ενώ, δυστυχώς, έγινε γνωστό ότι πέθανε το 37 ημερών μωράκι που νοσηλευόταν στο Αγλαΐα Κυριακού.

Οι άλλοι δύο βουλευτές της ΝΔ που νοσούν βρίσκονται στο σπίτι τους. Πρόκειται για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου και τον βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σχεδόν δεν μπορεί να μιλήσει. Στην εκπομπή του Live News του Mega αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει και παράλληλα κάνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα καθώς ο ιός είναι ύπουλος.

«Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», λέει με τρεμάμενη φωνή ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε καλή κατάσταση μιλώντας στην εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», τόνισε ο βουλευτής που ταλαιπωρείται επί 11 μέρες, μιλώντας για την τεράστια μάχη που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. «Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν 11 τεστ για να φανεί ότι τελικά είναι θετικός στον ιό.

«Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10 και 11ο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος νοσεί από τον κορωνοϊό

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος νοσεί από τον κορωνοϊό

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Μερικά λόγια για τον βουλευτή

Γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά. Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, εξελέγη βουλευτής Β’ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία. Έχει κάνει σπουδές πάνω στα Μέσα Ενημέρωσης και την Επικοινωνία, ενώ είναι κάτοχος και δεύτερου πτυχιακού τίτλου, πάνω στην πολιτισμόλογία.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, διευθυντής ή αρχισυντάκτης σε πληθώρα ΜΜΕ όπως είναι η Εφημερίδα «Μακεδονία», τα «Παραπολιτικά», τα περιοδικά «Fortune», «Real Business» και «DownTown», όπως και σε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει απασχοληθεί και ως υπεύθυνος επικοινωνίας σε επιχειρήσεις, Δήμους και πολιτικές κινήσεις.

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, έχοντας διευθυντική θέση. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πειραιά το 2002 και συμμετείχε ενεργά στο κί­νημα κατά της Παγκοσμιοποίησης το 2001.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments