Ελλάδα

Τραυματίας αστυνομικός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Τραυματίας αστυνομικός: Νέο βίντεο ντοκουμέντο
Τραυματίας αστυνομικός: Στο νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καταγράφεται καρέ καρέ ο τραυματισμός του αστυνομικού στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο τραυματίας αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από δεκάδες άτομα όταν τον έριξαν από τη μηχανή του. Η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη παραμένει έκρυθμη και αναμένεται δύσκολη νύχτα. Νωρίτερα, πριν τα επεισόδια, είχε γίνει μαζική συγκέντρωση και πορεία ενάντια στην αστυνομική βία.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ – καρέ την επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός της ομάδας Δράση το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο για 150 δευτερόλεπτα δεκάδες άτομα τον δέρνουν ανηλεώς όσο είναι πεσμένος στο έδαφος. Το βίντεο ξεκινά με την πορεία πολλών εκατοντάδων νεαρών, μέχρι την στιγμή που διαλύονται απότομα γιατί πλησιάζουν οι αστυνομικοί.

Διακρίνονται περίπου δέκα μηχανές της ομάδας Δράση και ο 24χρονος αστυνομικός επιβαίνει σαν συνοδηγός στην τελευταία. Οι αστυνομικοί φρενάρουν και τότε ένας από το πλήθος βρήκε την ευκαιρία για να φτάσει την τελευταία μηχανή.

Ο συγκεκριμένος τράβηξε τον αστυνομικό και τον έριξε από την μηχανή. Τότε, ξεκίνησε η επίθεση, καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα είναι περικυκλώθηκε από δεκάδες άτομα. Μπουνιές, κλωτσιές και χτυπήματα για δευτερόλεπτα. Οι επιτιθέμενοι τον άφησαν και έφυγαν από το σημείο, μόνο όταν οι αστυνομικοί επέστρεψαν για τον συνάδελφό τους.

Τραυματίας αστυνομικός: Στο 2.25 του βίντεο είναι η στιγμή που ξεκινά ο άγριος ξυλοδαρμός του

Ο αστυνομικός διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. Ο αστυνομικός αυτή την ώρα κάνει εξετάσεις. Προς το παρόν όπως λένε οι πληροφορίες έχει βαριές εκδορές και θλαστικά τραύματα και είναι πολύ χτυπημένος. Να σημειώσουμε ότι άλλοι τρεις συνάδελφοί του τραυματίστηκαν στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Τραυματίας αστυνομικός: Ποιος είναι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατάγεται από το Σιδηρόκαστρο Σερρών και μπήκε στο σώμα σχετικά πρόσφατα. Οι γιατροί προσπαθούν να σταθμίσουν την κατάστασή του και φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιο είναι το εύρος των τραυμάτων του.

Τραυματίας αστυνομικός: Δείτε και το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments