Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Βίντεο από τα επεισόδια από drone της Αστυνομίας

Νέα Σμύρνη: Βίντεο από τα επεισόδια από drone της Αστυνομίας
Νέα Σμύρνη: Νέα επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Δείτε τι συνέβη από drone της Αστυνομίας που βρισκόταν πάνω από την περιοχή.

Η Νέα Σμύρνη συνεχίζει να είναι πεδίο μάχης αφού πέφτουν χημικά και υπάρχει κυνηγητό στις γύρω περιοχές από την πλατεία της περιοχής. Νωρίτερα αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τη μαζική συγκέντρωση και πορεία κατά της αστυνομικής βίας.

Χημικά και βόμβες μολότοφ πέφτουν σε πολλά σημεία της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στη οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και στην οδό Ομήρου.

Νέα Σμύρνη: Δείτε εικόνα από το drone της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Σμύρνη: Και δεύτερος τραυματίας αστυνομικός

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερος αστυνομικός τραυματισμένος. Αυτός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Στο 401 έχει μεταφερθεί πλέον και ο αστυνομικός που δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών στη διάρκεια των επεισοδίων στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε έναν μοτοσικλετιστή της Ομάδας Δράση που περνούσε από το σημείο, στην οδό Πλαστήρα, στο σημείο που βρίσκεται η σήραγγα προς την Καλλιθέα. Τα άτομα αυτά έριξαν κάτω από τη μοτοσικλέτα τον αστυνομικό και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοι του αστυνομικού που κυνήγησαν τους νεαρούς. Ο αστυνομικός, σοβαρά τραυματισμένος έμεινε επί ώρα αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, στο σημείο έφθασε αρχικά μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφθασε και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε για να τον παραλάβει, καθώς η ένταση συνεχιζόταν στα γύρω στενά. Οι αρχικές πληροφορίες ότι οι δράστες της επίθεσης αφαίρεσαν το όπλο του αστυνομικού δεν επαληθεύονται και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του cnn.gr, το όπλο του βρίσκεται στα χέρια των συναδέλφων του. Στην περιοχή υπερίπταται ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Νέα Σμύρνη: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με «πολεμοφόδια»

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε στην δημοσιότητα «πολεμοφόδια» που κατασχέθηκαν πριν την συγκέντρωση. «Στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας, έχουν μέχρι στιγμής κατασχεθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, ενώ συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες, όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση του υπουργείου. 

Νέα Σμύρνη: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με «πολεμοφόδια»

Νέα Σμύρνη: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με «πολεμοφόδια»

   svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments