Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Σέξι και όποιος αντέξει

Έλλη Κοκκίνου: Σέξι και όποιος αντέξει
Έλλη Κοκκίνου: Η τραγουδίστρια είναι θεά στο νέο της videoclip.

Αναστατώνει η Έλλη Κοκκίνου στο νέο της videoclip. Η τραγουδίστρια αν και έχει πατήσει τα 50 παραμένει κορμάρα. Μάλιστα, το αντρικό κοινό θα είχε την τιμή να την χαζεύει και στο φετινό Survivor, ωστόσο, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει δεν αντέχει την πείνα.

Έλλη Κοκκίνου: Σαρώνει το νέο της τραγούδι

Το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες και κάνει πάταγο. Ήδη το τραγούδι με τίτλο «Τι Έχω Τραβήξει» ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή.

Αυτό είναι το δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της καριέρας της, με την Έλλην Κοκκίνου να συναντά στο στούντιο ηχογράφησης γνωστούς δημιουργούς που υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους, όπως οι Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Χρήστος Σαντικάι, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και Doron Medalie.

Η Έλλη Κοκκίνου στο νέο της άλμπουμ

Η Έλλη Κοκκίνου στο νέο της άλμπουμ

Έλλη Κοκκίνου: Τι πρέπει να ξέρουμε γι’ αυτήν

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1970 στην Αθήνα και κατάγεται από το Επιτάλιο Ηλείας. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Έχει κάνει πάνω από 254.000 πωλήσεις σε άλμπουμ, με βάση τα στοιχεία της IFPI Greece. Στις 14 Μαρτίου του 2010, σε εκπομπή που έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες από το 1960 μέχρι και το 2010, η Έλλη βρέθηκε στο νούμερο 27. Τον Σεπτέμβριο του 2012, μετά από την υποστήριξη 160.000 ψήφων απ’ όλο τον κόσμο, κατέκτησε το βραβείο “Καλύτερο Τραγούδι στα Βαλκάνια για την Ελλάδα το 2011” στα “Balkan Awards 2011” για το τραγούδι “Ερωτεύτηκα”.

Η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου

Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει και σε talent show. Συγκεκριμένα, το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου μεταμφιέσεων, Your Face Sounds Familiar, το οποίο προβάλλεται από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Μαζί της στη κριτική επιτροπή βρίσκονταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments